Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Āris

+22646

 
  • 3

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 5805 skatījumi

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Andris Lelis

+20

 
turpinājums manai pirmajai atbildei.
... vēži attopas un mūk, lien atpakaļ alās! Noķertos kaitēkļus sadzedzinu! It kā nedrīkst tos saspiezt, jo no to olām varot rasties jauni vēži!? It kā zemesvēži ir indīgi un var iekost?!
Citi iesaka lietot veikalā nopērkano līdzekli Grom. Vēl iesaka ierakt burkas 5 cm zem augsnes virskārtas un ieliet tajās alu vai Pepsi?! Uz rudens pusi var mēģināt ierakt maisu pildītu ar zirga mēsliem, jo vēži meklējo siltu vietu salien zirga mēslos, tad ceļ ārā maisu! Var mēģināt arī tā! :)
It kā kurmji ir vēžu dabiskie ienaidnieki!? Manā zemesgabalā viņi ir draugi! :)
Ne tālāk pr 3-5m ir kurmju rakumi! tagad esmu ķēries pie kurmjiem! šodien vienu noķēru ar vecmeistara Biģa darinātajām lamatām.
Veiksmi visiem!;)

pirms 12 gadiem  

Āris, pirms 12 gadiem :

Paldies par ieteikumiem,viss tas gan ir izmēģināts un nav līdzējis.Par Fairy gan interesanti,būs jāizmēģina!Grom un citas granulas ir ļoti efektīvas,bet sanāk dārgi.Man tā platība diezgan liela.Kurmji vēžiem gan izskatās kā draugi kas sadalījuši teritoriju.Nu apmēram kā Hitlers ar Staļinu.Par ieteikumu paldies,pamēģināšu!

Āris, pirms 12 gadiem :

Tas par Fairy ir interesanti,tāpēc dodu 20punktus kaut vēl nepārbaudīju kā tas strādā.

Andris Lelis, pirms 12 gadiem :

Šovakar noķēru 85 zemesvēžus! Tagad 7-8 reizēs kopējais noķerto vēžu skaits 435!
Ceru, ka to nebūs vairāk par 500! :)
Dažkārt vēži lien ārā jau pēc 15-30 sekundēm kopš Fairy un ūdens maisījuma ieliešanas, bet dažkārt nākas liet gana daudz šķīduma un gaidīt vairākas minūtes!
Brīžiem liekas, ka vēži ir apveltīti ar ļoti labu jušanu vai pat redzi, jo gadās, ka tie galvu pabāž ārā, bet atkal mudīgi lien atpakaļ!;)

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Priekšnieks

+81436

 
- vakarā klausies kur čirkst, lēnām un uzmanīgi pielavies, ar lāpstu fiksi izroc vienu zemes čupu, izirdini, atrod vēzi un bendē nost.
- vēl var ar ķimikālijām, bet nu tas nezinu cik ir labi.
- Mēs vēl laidām aliņās ūdeni iekšā ar šļūteni. Reizēm vairaķi spaiņi salīst, līdz viss pilns un vai nu šie nosprāgst vai aizvācās.
- var ieviest dārzā ezi - tas šos apēd.
- esmu vēl dzirdējis, ka var zemē ierakst šampanieša pudeli tā, ka kakliņš ir vēžu alas līmenī. Pudelē līdz pusei pielej ūdeni un tad kad vēzis tajā iekrīt, viņš ārā nevar tikt un pagalam ir.

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Andris Lelis

+20

 
Esmu noķēris 300-350 zemesvēžus izmantojot trauku mazgājamo līdzekli Fairy!!!
Zemesvēži sagrauzuši saknes manam zālājam pie dīķa tā mitrākajā krastā aptuveni 150m2 teritorijā. Šo skaitu vēžu esmu noķēris 6-7 reizēs. Pirmajā reizē 2 stundu laikā noķēru 100 gabalus!
Ekipējums: fairy, spainis un lejkanna (abi 10 ltr.), dārznieka mazā lāpstiņa un burciņa vai cits trauks priekš vēžiem.
Darbība: spainī iepilinu nedaudz Fairy (apm. tējkarote uz 10ltr ūdens), no lejkannas ūdeni leju spainī tā lai izšķīst Fairy, tad no spaiņa ieleju lejkannā, ūdens ar Fairy ir kārtīgi samaisījies, no lejkannas vieglāk un precizāk ieliet maisījumu vēžu alās, ar lāpstiņu atrušinu alas viegli pārredzamā teritorijā aptuveni 1-2 m2, pieleju pilnas alas un arī zālājā ap tām, uzmanīgi vēroju salieto teritoriju, nepaejot ne 30 sekundēm vēži sāk līst ārā, sagaidam lai vēzis izlien pilnībā, pieliekam burciņu pie vēža un ar lāpstiņu iestumjam to burkā, tikko izlīduši vēži ir it kā apdulluši, bet gana ātri attopas un m

pirms 12 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.