Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 4

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1839 skatījumi

Ka parstadit aptuveni 3-4 gadus vecu kirsa koku? Kas vel butu jadara, lai tas dod auglus?

Māja un dārzs » Dārzs

Man ir viens tads kirsa kocins, kas aug starp egli un priedu. Galiga ena, un gribas to ieaudzinat saulainaka vieta. Liekas, ka sis varetu but labs laiks tam. Vienigais, ka to pareizi izdarit? Turklat, kada ir kirsa koku saknu sistema? Ar cik lielam saknem man ir jarekinas? Un sis kirsis ari nav nasks uz auglu doshanu? Kaisis pelnus virsu? :)

Pirms 11 gadiem

 

Atbildes (4)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Niks

+120909

 
http://www.draugiem.lv/darzupasaule/pages/6321
.. augļu koku aktīvais stādīšanas laiks ir aprīlī, pirms plaukšanas, un septembrī. Lapu kokiem (arī krūmiem) sakņu kamols visbiežāk ir tādā pat apjomā, kā zaru vainags, un arī forma ir līdzīga.

http://la.lv/index.php?option=com_content&view=article&id=316811:irsis-zied-bet-nerao&Itemid=155

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

anoynimus...

+57

 
Pārstādīt tu vari ar visām saknēm tikai pavasarī ja vēlies kai dotu augļus šogad noplūc visus ziedus tad nākam kad būs krietni ievērojam raža ( pēc manas pieredzes)!!!! Un protams labāk stādi Aprīlī pirms plaukst!!!!!!

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Māris Tomiņš

+5213

 
ja tas ir skābais ķirsis,tie panes arī paēnu.domāju pārstādīšana traumēs kociņu u8n vajadzēs daži gadi lai atkoptos.pie tam ja viņš tur aug tad viņam patīk.,mēģini atēnot,apzāģējot kokiem zarus.ja saldais ķirsis,tad vajadzīga gaisma un līdzēs tikai pārstādīšana.ja nezināmas izcelsmes saldais,tad var būt ,ka nemaz neražos,vai ražos minimāli.

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Māris

+9765

 
ķiršiem ir spēciigas un diezgan lielas saknes,ja tas ķirsis ir 2-3g.vecs ,es ieteiktu ar viņu nemociities,jo ja viņš negrib dot augļus,tad tici man ,to viņš nedariis arii pēc pieciem un astoņiem gadiem,būs tev milziigs koks ar traku lapu vainagu,bet ogas tik vien kā knapi litrs,iegādājies jaunu,nevis uz tirgu no nezināma pārdevēja,bet kokaudzētavā uz vietas

pirms 11 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.