Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 4

    Atbildes

  • 1 balss
  • 1539 skatījumi

Vanasistaba-Ir izdauzīta vecā grīda betona jo vajadzēja mainīt trubas. Tagad trubas ir nomainītas un smilts ielikta ar ko lai sāk?

Māja un dārzs » Remonts

-Ir izdauzīta vecā grīda betona jo vajadzēja mainīt trubas. Tagad trubas ir nomainītas un smilts ielikta ar ko lai sāk? vienkārši ņemt un liet jaunu? Un kā lai dabūn slīpumu kas aizvada ūdeni uz notekcauruli.?

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (4)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Piemēram es sāktu ar sildelementu ieklāšanu apsildāmai grīdai.

pirms 14 gadiem  

☂ Vilnis ☂ ☂Reinholds ☂, pirms 14 gadiem :

Slīpumu jau vari arī izveidot,kad klāsi flīzes.

Armands Jumikjis, pirms 14 gadiem :

Jā bet kā.?

Armands Jumikjis, pirms 14 gadiem :

Un ja es nesiltinu?

☂ Vilnis ☂ ☂Reinholds ☂, pirms 14 gadiem :

To ieklāšanu jau labāk uztici kādam meistaram,ja nekad ko tādu nav darījis.Tagad meistari ir lēti,ieklās par "sviestmaizi."
Protams var jau arī nelikt silto grīdu,tas jau kā pats vēlas,būs letāk,bet staigat pa siltu grīdu tomēr patīkamāk nekā par ledusaukstu,pie tam grīda apsildīs arī visu telpu.

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Mr.G

+733

 

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Āris Seisums

+39681

 
Nu vienalga ir jāsiltina. Uz grunts būtu bijis jāuzklāj ģeotekstils. Uz tā tad uzliktu šķembas, vai rupjo granti, ko noblietētu ~200mm. Tad poliuretāna plāksnes 30-50mm, labāk zilās, kas paredzētas grīdām. Tad plēve un betons. Lai betonu dabūtu vajadzīgajā slīpumā, attiecīgajā slīpumā nostiprinam metāla vadotnes. Aizlejam visu ar ar betonu un pa vodotnēm nolīdzinam.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Āris Seisums

+39681

 
Vai tas ir dzīvoklis vai māja, kurš stāvs, cik bieza ir iespējami ieklājamā kārta. Ja pirmais stāvs, kas ir apakšā - pagrabs vai grunts. Sildelementi ir paredzami? Ja ir, kādi, cauruļu vai elektriskā stieple?

pirms 14 gadiem  

Armands Jumikjis, pirms 14 gadiem :

Tā ir māja. Stāvs pirmais. Ieklajama grida aptuveni 15 cm. apakšā ir grunts. sildelementi laikam ka tomēr nav parzedzēti.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.