Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Mārfelis

+266

 
  • 2

    Atbildes

  • -1 balsis
  • 1756 skatījumi

Logu remonts.

Māja un dārzs » Remonts

Sveiki, varbūt kādam ir pieredze vai zināšanas šajā jomā.
Vai ir iespējams nomainīt logu (PVC jeb plastmasas logs), ja viņš jau ir iemontēts vecā loga vietā. Cik apmēram tas izmaksā, cenu skatās pēc lieluma vai vēl kādiem kritērijiem!? Paldies.

Pirms 13 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Āris Seisums

+39681

 
Cena būs atkarīga no izmēriem, no vērtņu variācijām, no stikla paketes tipa un papildus aksesoriem, kurus var piemontēt šādiem logiem. Nomainīt vecajā vietā nav nekādu problēmu. Protams apdare būs jāveic no jauna.

pirms 13 gadiem  

Mārfelis, pirms 13 gadiem :

Vispār, laikam neesmu pareizi noformulējis savu jautājumu. Jautājumam vajadzēja būt vērstam nevis uz loga maiņu, bet uz stikla maiņu, neveramajā pusē.

Āris Seisums, pirms 13 gadiem :

Tad cenu noteiks stikla paketes izmēri un tās tips. Nomaiņu labāk uzticēt logu izgatavotājiem. Sarežģīti nav, bet, ja neesi darījis, tad var nelāgi sanākt.

Mārfelis, pirms 13 gadiem :

Skaidrs, paldies.
Ā, vēl kas! īsti neatceros kā izskatījās - stikla paketē ir 2 stikli, tā es saprotu, ja ieplīsis ir no vienas puses, tad vienalga tiek mainītas abas puses(gan iekšējais, gan ārējais stikls)?

Āris Seisums, pirms 13 gadiem :

Pakete ar to arī ir pakete, ka sastāv, kā minimums no 2 stikliem ar gāzi pa vidu. Kādi ir šie stikli un, kas pa vidu arī nosaka cenu.

500

Labākā atbilde
  • -1

    balsis

uldis ozoliņš

+3795

 
paketes nomainīšana ir ārkārtīgi vienkārša- ar spicu, bet ne pārāk asu ķīļveida priekšmetu un āmuru atsit abus sānu štāpikus.(pa vidu- tad tos viegli izņemt), tad PRECĪZI izmēri paketi un sūti izmērus (arī biezumu) uz jurijs@stiklucentrs.lv
maksā tas prieks ~19 ls/m2. ja gribi, sarunā piegādi.
ja kādi jautājumi, sazinies ar mani.

pirms 13 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.