Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Uģis Leikums

+922

 
  • 4

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 2787 skatījumi

Flīzes vannas istabai var likt uz vecā apmetuma un krāsas slāņa?

Māja un dārzs » Remonts

Gribu vannas istabā remontu uztaisīt. Šobrīd sienas ir apmestas un divreiz krāsotas [divi dažādi krāsas slāņi viens uz otra], gribās izflīzēt. Vai ir droši likt flīzes pa virsu krāsai vai arī tā obligāti jāplēš nost? Pāris vietās [tur, kur vairāk ūdens no dušas šļakstās virsū] apmetums ir saplaisājis un nonāca nost, palīdzot ar špakteļlāpstiņu. Vienkāršāk un ātrāk būtu aizšpaktelēt to izdrupušo caurumu ciet un likt flīzes pa virsu, jo citur krāsa it kā labi turās klāt, nav nemaz tik viegli nokasīt. Bet nav pārliecības par to, ka turēsies arī tad, ja pa virsu flīzes salīmēs... Un ja obligāti jāņem nost tas slānis, tad ar ko labāk? Ar lāpstiņu var pāris dienas kasīt nost...

Pirms 13 gadiem

 

Atbildes (4)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Āris Seisums

+39681

 
Tā gan labāk nedarīt. Visticamāk, ka tur ir eļļas krāsa pie kuras nekas neturēsies. Tev tā ir jādabū nost, tad jāizlīdzina pamatne un tad liec flīzes. Pirms flīzēm iespējama arī hidroizalācijas ieklāšana.

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Vecā krāsa ar fēnu jākasa nost-jānolīdzina virsma,tad ar grunti pa virsu un tikai tad jāliek flīzes,savādāk vienā brīdī uznāks uz galvas

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Tā tiešām nebūs laba doma, eļļas krāsa noteikti jānoņem nost! To vieglāk iespējams varētu izdarīt ar karstā gaisa fēnu, vismaz tas der, lai dabūtu no metāla krāsu nost! Un te jau ir problēma ar slapjajām zonām, kur būtu ieteicams padomāt par hidroizolāciju uz ūdens bāzes (~20 Ls)
No vecā apmetuma, noņemta krāsa lielākos caurumus ar Rotbandu un pēc tam špaktelē, ja siena ir ok, tad vnk nogruntē un liec flīzes.
Nu ja kādam ir kas pieliekams, labprāt dzirdētu to!

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Priekšnieks

+81436

 
moš vienkārši ar skrūvgriezi saskrāpēt veco apmetumu un krāsu...?

pirms 13 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.