Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Ilze Zundāne

+9327

 
  • 2

    Atbildes

  • 2 balsis
  • 1970 skatījumi

Vai kādam ir pieredze ar savu transportu braukt uz Poliju pēc logiem, radiatoriem, santehnikas?

Māja un dārzs » Remonts

Gribu zināt, cik maksā plastmasas divviru logs ar vienu veramu pusi, cik lētākie apkures radiatori. Māja-blokmāja 1978.g. celta, vidējā istabas platība 12 m2. Vai ir vērts braukt, lai trīsistabu dzīvoklim sapirktu visu vajadzīgo?

Pirms 13 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Antons

+4839

 
Lai noteiktu logu cenu, jāzina to izmērs un logu veids (krāsa, kameru skaits utml.).
Mans ieteikums būtu: pašai sazināties ar poļu firmām, kas tirgo tos logus un noskaidrot cenas pirms braukšanas. Vai vērts braukt, tas jau jāizlemj Tev pašai =) Citi brauc uz Poliju iepirkties un to savieno ar ekskursiju - ja interesē ceļošana, tad izplāno maršrutu un tik uz priekšu! Ja interesē tikai iepirkšanās, tad salīdzini sev vēlamo logu cenas pie mums un Polijā - Tu noteikti labāk zini, cik logus vēlies mainīt, cik radiatorus un kas vēl no santehnikas ir nepieciešams.. Tālāk atkarībā no poļu veikalu atrašanās vietas, var sarēķināt degvielas izmaksas..

pirms 13 gadiem  

Ilze Zundāne, pirms 13 gadiem :

Paldies par ļoti labo atbildi! Jācer, ka poļu firmās jaudās sarunāties ar mani krievu valodā. Par ekskursiju noteikti padomāšu. Lai Tev jauks vakars!

Jevģēnijs Lugovskis, pirms 13 gadiem :

Cik esmu bijis Polijā garāmbraucot, neviens negribēja runāt krieviski :D

Antons, pirms 13 gadiem :

Par tiem logiem vēl - var jau aiziet vispirms uz kādu LV firmu un izjautāt visu, kas interesē, tad sapratīsi, cik šikus logus vēlies. Un tad jau tālāk vari jautāt konkrētu logu cenas tiem poļiem. Lai arī krievu valoda viņiem laikam nav tā mīļākā, gan jau ka kāds atbildēs - viņi tomēr arī ir ieinteresēti kaut ko pārdot =)
Par ekskursijām - kaut vai draugos.lv ir dažādi apraksti, kur iepirkšanās Polijā ir savienota ar ekskursiju.

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Priekšnieks

+81436

 
domāju, ka ir vērts braukt. ja maina logus visam 3-istabu dzīvoklim + vēl radiatorus, tad braucot ar kādu ekonomisku dīzeli varētu būt, ka izej pa nullēm. Vienīgais pēc tam neraksti jautājumus par to kādus pabalstus Tu vari dabūt no valsts, jo pati izvēlies savu naudu maksāt poļiem, nevis pirkt no vietējiem un tādejādi sekmēt ekonomikas izaugsmi Latvijā.

pirms 13 gadiem  

Antons, pirms 13 gadiem :

Tu laikam Latvijas veikalos izvēlies visdārgākās preces un sekmē veikalnieku ekonomikas izaugsmi=) Man, piemēram, tas liekas normāli, ka cilvēki izvēlas nemaksāt LV "uzskrūvētās" cenas un izvēlas iepirkties tur, kur tas ir lētāk. Turklāt ne visi var atļauties tērēt naudu to neskaitot.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.