Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Jānis Kalvis

+15536

 
  • 2

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 2479 skatījumi

Nelec motorzāģis?

Māja un dārzs » Remonts

Pirmo reizi tāda šaize,ka nevaru piekurbulēt!Sveci apmainīju,dzirkstele normāla.Padarbinu,izskrūvēju sveci un degviela arī pienāk,jo svece ir slapja.Tālāk regulēju aizdedzi,atstarpe vizītkartes biezumā,kurai no abām pusēm uzlīmēts skočs.Karburatoru iztīriju,apmainīju abas membrānas,gaisa filtrs arī tīrs.Nesaprotu,kas tad vēl?Varbūt gredzens salūzis,bet kompresija laba,it kā tam nevajadzētu būt!?
Zāģis Husvarna 254 XP air injection,1999.gada zviedru ražojums.
Ja ilgi pastāv,tad uz divām sekundēm uz maziem apgriezieniem iegriežās,tas tā būtiskāk!

Pirms 12 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Romualds Vamvūrī

+13934

 
Vienīgais ko pats mājās vari pamēģināt - gaisa/degvielas maisījuma padevi karburatoram pamainīt, paregulēt. A Tev viņš pēkšņi sāka nelekt, vai pamazām sūdīgāk un sūdīgāk?

pirms 12 gadiem  

Jānis Kalvis, pirms 12 gadiem :

Sanāca tā,ka pārplīsa sajūga atspere,pazāģēju bez tās un kad saremontēju to,tad vairs neleca.Tagad noskrūvēju izpūtēju,vēlreiz karburatoru un padarbināju,apgrieztu ar cilindru uz leju.Izlija diezgan daudz degvielas.vārdu sakot pārplūdis.Saliku vissu kopā,kādas 5 sekundes labi gāja,kamēr atkal pārplūda.Tad atvienoju degvielas šļauku un atkal tā pat aizgāja.Tātad kaut kas karburatoram,bet interesanti kas?Saliku tak jaunas membrānas,varbūt vēl ko vajag?Skrūves netika regulētas,visas stāv stipri.

Jānis Kalvis, pirms 12 gadiem :

Viss kārtībā,karburatoram bija ieķērusies adatiņa.Mazliet vajadzēja arī ieskrūvēt L skrūvi,lai labāk lec.

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Piedāvājam motorzāģi apsatīt un veikt nepieciešamo remontu vai apkopi. Motorzāģa nelekšani var būt virkne iemeslu, konkrētu diagnozi pa telefonu vai internetu uzstādīt nevar. Iekārta ir jāredz meistaram. Vajadzības gadijumā ievedat uz apskati Nometņu ielā 57a, Rīga. Vai sīkāk mājas lapā http://is-centrs.lv/lv/servisa-pakalpojumi/remonts

pirms 9 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.