Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 1

    Atbilde

  • 0 balsis
  • 1325 skatījumi

kā izlīdzinat sildmūri

Māja un dārzs » Remonts

Pirms 12 gadiem

 

Atbildes (1)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Romualds Vamvūrī

+13934

 
Kā Tu to domā - izlīdzināt? No kā viņš ir mūrēts? Visefektīgāk būtu pārmūrēt, bet ja paši nemāk, tad baigi dārgi izmaksās labs mūrnieks. Bet ja nu galīgi nebrūk kopā, tad var noflīzēt ar karstumizturīgo flīžu līmi un smukām flīzēm. Tas būtu vienkāršāk... es tā domā...

pirms 12 gadiem  

Egils Dālmanis, pirms 12 gadiem :

Pie sevis domāju vai tās flīzes nebirs nost,jo mūrītis uzsilst un atdziest.Tātad izplešās un saraujās...Kādai jābūt tai javai ,lai tā būtu pietiekami elastīga.Droši vien vajadzētu mūrēt ar mālu /smilšu javu un no podi'ņiem,kas savā starpā tiek sastiprināti ar drātīm.
Neesmu podnieks .Manis teiktais balstās tikai uz pietiekami lielo pieredzi dažādos praktiskos darbos.
Ļoti nemīlu atgriesties pie reiz padarītiem darbiem un tādēļ visu cenšos veikt vienreiz un par 200%.
Lai veicās;)

Romualds Vamvūrī, pirms 12 gadiem :

Māls ar smiltīm tieši arī būs vis neelastīgākais. Ja siltummūrīti mūrē no jauna, tad jā, bet ja tikai apmūrē, tad vajag krietni elastīgāku un lipīgāku par māliem. Un tos podiņus - kā tad sasiesi ar to drāti? Pie kā stiprināsi? Jāborē mūrītī caurumi, un tas galīgi nav veselīgi tam mūrītim. Un podiņi varētu būt pārāk smaga konstrukcija. Ja godīgi, tad būtu pa priekšu jāredz to mūrīti, lai varētu lietderīgi kaut ko ieteikt.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.