Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 1

    Atbilde

  • 2 balsis
  • 1071 skatījumi

Remonts dzivokli!

Māja un dārzs » Remonts

es tikko pabeidzu špaktelet sienas sava istaba! Kas talak jadara? ja gribu nokrasot istabu ar krasam vai krasu baloniniem! Tad kadu krasu? Paldies!

Pirms 12 gadiem

 

Atbildes (1)

 
Labākā atbilde
  • 5

    balsis

Romualds Vamvūrī

+13934

 
Pēc špaktelēšanas parasti apslīpē un pēc tam sienu jānogruntē. Savādāk visas pļackas un pati špakteke spīdēs cauri krāsai. Un ar baloniņiem var vienīgi uzzīmēt grafiti, nevis normāli nokrāsot sienu :)

pirms 12 gadiem  

Romualds Vamvūrī, pirms 12 gadiem :

Un bez gruntēšanas arī krāsa labi neturēsies.

Egils Dālmanis, pirms 12 gadiem :

Kad būs noslīpētas špaktelēšanas vietas un nogruntēts,iespējams ,ka nāksies vēl šur tur piešpaktelēt,jo uz kopējā raibuma bija grūti pamanīt nelīdzenumus.
Vajag izvēlēties kādu no ražotājiem un gan grunti ,gan krāsu pirkt no viena.Labāk saistīsies.Krāsu iesaku izvēlēties pusmatēto.Uz spožās redzēs visus defektus,matēto būs grūti kopt.
Par daudzumu var uzzināt pie pārdevēja.Atliek tikai izrēķināt kopīgo sienu kvadratūru.Krāso vai nu ar lielu otu vai drošāk ar porolona rullīti.

Egils Dālmanis, pirms 12 gadiem :

Lai nevajadzētu kāpnes,jānopētks izvelkamais kāts,kura galā uzsprauž rullīša turētāju un tad var norullēt arī griestus.Kaktus iepriekš izkrāso ar otu,jo rullis līdz pašam stūrim netiek.
Var lietot arī spalvainu rulli,bet tiem no sākuma nāk nost pūkas,kas pazūd pēc vairākkārtējas mazgāšanas.Arī jaunām otām velkās ārā sari,kas nav pielīmējušies izgatavošanas laikā.
Ja kādā vietā paredzēts krāsot ar citu toni,robežu var nolīmēt ar papīra līmlenti.

Egils Dālmanis, pirms 12 gadiem :

Lai panāktu vienmērīgu klājumu,bez pleķiem,jākrāso būs noteikti 2x.Arī īstais tonis parādīsies tikai pēc otrās krāsošanas reizes.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.