Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 1

    Atbilde

  • 0 balsis
  • 1267 skatījumi

Siltumizolācijas materiāls PEPI REFLEKT POLY vai kāds praktiski ir izmantojis šo brīnumlīdzekli saskarsmē ar koku un betonu?

Māja un dārzs » Remonts

Gribu uz koka grīdas (kura ir stabila un nekustas bet šķība vietām -5cm)lai izlīdzinātu grīdu biju izdomājis likt šo http://www.akolat.lv/atstarojosa%20siltumizolacija.html materiālu un izlīdzinošo vai cementu,betonu .Dēļu biezums 4cm labi saglabājušies,apakša ventilējas ,krāsota grīda.Mājās ir kamīnkrāsns apkure,vai apkures veids var ietekmēt siltumizolācijas materiālu?Gribas jau ar vienu šāvienu nošaut divus zaķus(gan nosiltināt un izlīdzināt).

Pirms 11 gadiem

 

Atbildes (1)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Āris

+22646

 
Ļoti žēl bet šo brīnumlīdzekli klāj uz betona virsmām to izlīdzināšanai.Uz dēļu grīdas kategoriski nē,jo tad viss tiks sacūkots galīgi.Grīdu vajag līmeņot,brusītes,tad vislabāk virsū mitrumizturīgās skaidu plates divās kārtās.Grīda būs izturīga,silta un patīkama.Tālāk jau ir viegli izdomāt kā to noformēt tālāk.Veiksmi!!!

pirms 11 gadiem  

Āris, pirms 11 gadiem :

Protams,to visu var darīt ja bruses zem dēļiem nav sapuvušas.Pareizāk būs veco grīdu izjaukt,tad darīt ko iepriekš teicu.

Egils Dālmanis, pirms 11 gadiem :

Mani visu laiku mulsina fakts ,ka grīda ir auksta,nelīdzena ,to vēlas izlīdzināt un pie reizes nosiltināt,bet faktiski vietas normālai siltināšanai nav ,ja negrib uztaisīt pakāpienus uz citām telpām.
Piekrītu Ārim un es droši vien tā darītu,ka izjauktu veco grīdu un ,sarēķinot visu materiālu biezumus ,izveidotu grīdu vienā līmenī ar pārējām telpām.

Daina Vētra(Šteinerte Lai visiem labi klajas., pirms 11 gadiem :

Tur jau tālieta ka grīdas līmenis ir zemāks,varu celt līdz 3-5cm un tikai tad būs līmenī ar pārējām grīdām mājās.Varbūt var ar OSB-3 izlīmeņot un virsū PEPI REFLEKT POLY kurš ir domāts grīdas laminātam lai nedaudz būtu siltināts.Jaukt grīdu baigi negribas varbūt tā būs izeja kā jūs domājat?

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.