Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67090 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 5

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1434 skatījumi

Vai var atteikties no ūdens skaitītāja ?

Māja un dārzs » Remonts

sakarā ar lielo samaksu par ūdeni es vēlētos atteikties no ūdens skaitītāja, (pāŗiet uz skalu kas vadās pēc cilvēku skaita mājā),skaitītājs atrodas pašvaldības mājā.
Esmu dzirdējis, ka skaitītāji mēdz nepareizi rādīt dēļ vecajām trubām u.c . faktoriem, jo uzskatu, ka priekš 4 cilvēkiem (3 piaugušie) 16 kubi ir pārāk daudz.

Pirms 11 gadiem

 

Atbildes (5)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Dont know

+800

 
un uz cilvēkiem dalot būs 7m3 auksatais ūdens un 3m3 karstais ūdens uz vienu cilvēku, tas izskatās izdevīgāk?!!!

ūdens skaitītājs parāda reālo patēriņu.

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Atteikties no skaititajiem,ta nav laba ideja.
Un cik jabut stulbam lai nevaretu iedomaties to,ka janobloke skaititaji,lai vini negriez tadus kubus......

pirms 11 gadiem  

Oto , pirms 11 gadiem :

No tā jau ūdens mazāk nepatērēsies. Un ja apsaimniekotajs nav dīvains, tad tiem kas atteikušies no skaitītāja tiek sadalīts ūdens starpība no mājas skaitītaja.

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Drīzāk pamainiet savus ūdens patēriņa paradumus, un piedomājiet pie ūdens taupīšanas, un būs arī rezultāts. 4 cilvēku ģimene, kurā aug bērns, izlieto daudz ūdens, ar to ir jārēķinās, ja visi vēlas katru dienu ieiet vannā vai noskaloties dušā, ir jāmazgā veļa, trauki, tad vidēji uz cilvēku arī sanāks 4 kubi x 4 un būs jūsu minētie 16 kubi. Domāju, ka pāriet uz visas mājas skaitītāju ir ekonomiski neizdevīgi un visticamāk arī neiespējams.

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Zumis

+104

 
Mūsu ģimenē (trīs cilvēki) mazgājas tikai viens bērns, pārējie mazgājas darbā un ūdens patēriņš kopā par visu dzīvokli (labierīcības+virtuve) ir 3 kubi aukstais + 1 kubs remdenais ūdens. Namsaimnieks pie mūsu četriem kubiem vēl pieskaita 1,7 kubus (korekcija ir vairāk nekā trešā daļa).
Salīdzini un izdari secinājumus.
Protams, vienmēr gribētos, lai jāmaksā mazāk, bet ja izdosies samazināt patēriņu, tad apsaimniekotājs, jebkurā gadījumā, tev noplēsīs tik cik viņam vajag.

pirms 11 gadiem  

Dont know , pirms 11 gadiem :

korekcija rodas salīdzinot "lielo mājas sakitītāja rādijumus" ar dzīvokļu rādijumiem, cīnieties lai visi iedzīvotāji vienā dienā noraksta rādijumus, un varbūt visos dzīvokļos nomainiet ūdens skaitītājus uz (C klases) skaitītājiem, tos skaitītājus magnētus uzliekot nevar apstādināt.

Zumis, pirms 11 gadiem :

Nesanāks! Kādus skaitītājus uzstādīt, to mums izvēlas pats namsaimnieks un šos nevar nekā ietekmēt, ir pārbaudīts.
Bet par rādījumu nodošanas laiku nevar būt ne runas, jo rādījumu pieņemšanas laiks ir stingri noteikts un kopējo skaitītāju nolasa tikai pēc tam. Un vēl, ja kādu kubu šomēnes nepieskaitītu tad nākammēnes tas kompensētos ar pārtēriņu, tas taču ir loģiski saprotams, bet korekcija ir katru mēnesi.

Oto , pirms 11 gadiem :

mazie skaitītāji visu neuzskaita, tāpēc arī nekāds pārtēriņš nesanāk. Pie tam fiziski nav iespējams visiem nolasīt vienlaicīgi, ja to nedara elektroniski. Noskaidro vai mājā visiem ir skaitītāji, jo ir dīvaini apsaimniekotaji, kas ūdens patēriņa starpību pieskaita tikai tiem kam ir skaitītāji nevis tiem, kam to nav kā tas būtu loģiski.

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Uldis Segliņš

+103585

 
16 kubi četriem cilvēkiem nepavisam nav daudz. Tas ir normāli. Ja izdosies atteikties no skaitītājiem, dabūsi kādu trešdaļu vairāk maksāt. Ja ne vēl vairāk.

pirms 11 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.