Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Neredzemais

+747

 
  • 3

    Atbildes

  • 1 balss
  • 2706 skatījumi

Laminētais saplāksnis krāsa ?

Māja un dārzs » Remonts

Sveiki, kāds būtu labākais variants laminētā saplākšņa (lksp) krāsošanai,kāda krāsa ,kādi iepriekš veicamie darbi jāveic pirms krāsošanas?? Paldies ..

Pirms 11 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 3

    balsis

Egils Dālmanis

+81191

 
Ja runa ir par laminētām skaidu platēm un ne par saplāksni / tautā sauktu par finieri/ tad princips ir tas pats.
Gan viens ,gan otrs ir lamināts.
Kāda virsma ir laminātam ,kuru paredzēts krāsot? Gluda vai ar kādu no tekstūrām? Vai krāsotā virsma atradīsies iekštelpā? vai tā nebūs pakļauta mitruma iedarbībai?
Ja krāsotais lamināts nebūs pakļauts mehāniskai iedarbībai/ galda virsma,grīda utl/ tad pēc virsmas attaukošanas un gruntēšanas,krāsa varētu arī pietiekami ilgi noturēties.Par krāsas izvēli vajadzētu jautāt kādā no RILAK veikaliem.Tur ir zinoši cilvēki un krāsu kvalitāte ir nenovērtēti laba.Arī cenas ir labas.Piemēram nitro krāsu tonēšana ir tikai pie viņiem.Vienīgā vieta Latvijā
http://www.rilak.lv/lv/

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Egils Dālmanis

+81191

 
Man bija aizdomas ,ka laminēts saplāksnis nav paredzēts krāsošanai,jo nez vai krāsa saistīsies un turēsies pie virsmas pietiekami ilgi.Pieļauju ,ka nomatējot gludo virsmu un izvēloties krāsu ,kas pēc savas sastāva ir līdzīga lamināta virskārtai/ domāju 2komponentu gruntis,krāsas /varētu panākt pietiekami labu sasaisti.
Pievienoju linku,kur gan ir minēts ,ka laminēts saplāksnis nav paredzēts krāsošanai.
http://izgatavopats.lv/lv/koksnes-platnu-materiali/saplaksnis-sugas-skiras-virsmas-konstrukcija/apdare
Varbūt ir vērts sazināties ar ražotāju ,kas varētu dot kādu pareizu risinājumu,jo labāk zin materiāla sastāvus un īpašibas.
Man gan neizdevās atrast par tieši kādu laminētu saplāksni iet runa
http://www.finieris.lv/lv/produkti/saplaksnis
Vai tik runa nav par skaidu plati un nevis par saplāksni .

pirms 11 gadiem  

Neredzemais, pirms 11 gadiem :

Runa iet par melemīna saplāksni http://www.finieris.lv/lv/produkti/saplaksnis/riga-mel
tātad krāsa ilgi neturēsies klāt ?

Neredzemais, pirms 11 gadiem :

Paredzēts ārā mitrumā, gribu uztaisīt galda tenisa virsmu pēc veikala standartiem . (:

Egils Dālmanis, pirms 11 gadiem :

Tādā gadījumā nesaprotu kādēļ vēl jākrāso?Ja nu vienīgi precīzi grib pieturēties pie noteikumiem.Bet var taču arī uz citas krāsas virsmas.Uzvelc tik svītras.
"Tam jābūt taisnstūra, 2.74m garam un 1.525m platam, tumši zaļā, vai zilā krāsā un matētam, un tam jāatrodas horizontālā plaknē 76cm virs grīdas. Galda spēles virsma var būt no jebkura materiāla, kas dod apmēram vienādu 23cm atlēcienu, kad standarta bumbiņa krīt uz to no 30cm augstuma. Spēles virsmā netiek iekļautas galda vertikālās malas.

Egils Dālmanis, pirms 11 gadiem :

Faktiski svītras gar malām un to vienu pa vidu var arī uzlīmēt no kādas mitrumizturīgas līmplēves,kas paredzēta āra darbiem un ir ar ilgu gadu garantiju.Tai biezums ir mazāks par krāsas kārtu ;)It sevišķi ,ja to pielīmējot vēl uzsilda ar fēnu.

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Izgatavo Pats

+20

 
Labdien Andrej!
Jums nepieciešams saplāksni RIGA PREPRIME - Bērza saplāksnis (Riga Ply), kas no vienas vai abām pusēm pārklāts ar grunts krāsas piesūcinātu papīru. Virsma sagatavota krāsošanai. Riga Preprime virsma ir viegli krāsojama un ekspluatācijas laikā, lietojot gan telpās, gan ārpus tām, neplaisā. Te vairāk
Piemērots ir arī RIGA PAINT (Bērza saplāksnis (Riga Ply), kas no vienas vai abām pusēm pārklāts ar impregnētu papīru (gaiši brūnu), tādējādi sagatavojot plātnes virsmu krāsošanai.Riga Paint virsma (P) neplaisā ekspluatācijas laikā, lietojot to gan telpās, gan ārpus tām. ), bet to vajag gruntēt, lai neiesūc lieki krāsu.

Cenas un sortimentu atradīsiet pēc adreses: www.finieris.lv =>e-veikals=>
RIGA PREPRIME http://www.finieris.lv/lv/pirkt-saplaksni/platnu-materiali/laminetais-saplaksnis?form=data&filter=7e3b0a3839ea1dc4e258fa6d7f69bdcd

RIGA PAINT
http://www.finieris.lv/lv/pirkt-saplaksni/platnu-materiali/laminetais-saplaksnis?form=data&filter=4b7f726e594dd38f8e5d201

pirms 11 gadiem  

Neredzemais, pirms 11 gadiem :

Rīga preprime saplāksnis ir mitruma izturīgs kā melamina saplāksnis ? :)

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.