Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

+47

 
  • 2

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 2233 skatījumi

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Aizbāz garām koka dēļus, pieskrūvē ar Egila ieteiktajām fāzētajām malām un nošpaktelē. Par līmi neko neesmu dzirdējis, jo celtnieki parasti neizmanto.

pirms 11 gadiem  

Ugāns, pirms 11 gadiem :

Egils ir dizainers.Celtniekiem vel augt līdz viņam;)

Egils Dālmanis, pirms 11 gadiem :

Daini vai ievēroji izsistā cauruma izmērus - 5x5 cm :) Pamēģini caur tādu caurumu izbāst brusi un pieskrūvēt ;).Tavs ieteikums derēs pie cauruma ar izmēriem 50x50 cm.
Es jau no sākuma uzrakstīju tieši Tevis minēto variantu, bet tad pamanīju ,ka caurums ir ļoti maziņš un pārrakstīju citu paņēmienu.
Faktiski, tik mazu caurumu var arī mēģināt sākotnēji aizšpaktelēt ar ģipsi,iepriekš iebāžot tajā kādu putoplasta gabalu vai ko citu ,lai špaktelējamais materiāls nekrīt cauri un

apnicis šis muļķu portāls, pirms 11 gadiem :

iepūšam caurumā makrofleksu, apgriežam lieko un nošpaktelējam...

Egils Dālmanis, pirms 11 gadiem :

Jāpūš ļoti uzmanīgi!!!Ja būs par daudz , atspiedīs no sienas visu rigipsa loksni un ,ļoti iespējams ,salauzīs.Kur ir garantija ,ka tam ,kas lāpa caurumu ir pieredze ar makroflex...

apnicis šis muļķu portāls, pirms 11 gadiem :

labi, pierunāji, ņemam montāžas putas, tās neko neatspiedīs...

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Egils Dālmanis

+81191

 
ja tik vien liels tas caurums , tad izgriezt ar plānu nazi taisnstūra formas laukumiņu, tam nnedaudz nofāzēt malas pa perimetru un izgriest tādu pašu gabaliņu no cita rigipsa.Lai nebūtu jāpērk vesela loksne var DEPO vai citā buvmateriālu veikalā palūgt kādu rigipsa strēmeli ,kura tiek izmantota kā starplika rigipsu loksnēm.Kad gabaliņš ir piegriezts tam arī nofāzēt malas un ielīmēt caurumā ar PVA līmi vai riguipsa līmi.Tad aizšpaktelēt ,noslīpēt un nokrāsot.Lai līmējot gabaliņš neizkristu cauri un to būtu iespējams saturēt , pa visu var ieskrūvēt kādu skrūvi.
http://www.semicom.lv/Biroja_tehnika/Rakst%C4%81mgalda_piederumi/%C5%A0%C4%B7%C4%93res_na%C5%BEi/Wedo_Kancelejas_nazis_WEDO_18_mm_6_asme%C5%86i_200_02040_OFC__1159435_1807.html

pirms 11 gadiem  

, pirms 11 gadiem :

Paldies, par atbildi!

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.