Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

 

Atbildes (7)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Ego

+79135

 
http://tvzilla.com.ua/renovator#0
Страна производителя: Китай

Nelietoju, bet kāda lietotāja atsauksmi vari palasīt
http://2bis2.ru/otzyv-ob-elektroinstrumente-renovator/

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Sveiki,šo instrumentu mēs patestējām ap 45 min,rezultāts jau bija skaidrs,nauda vējā.Viņš nav domāts slodzei,ja nu vien Jūs reizi mēnesī kādu līsti nozāģēsiet,tad gan jau kādam laikam pietiks,bet ja ir vajadzīgs kas nopietnāks iesaku grieztieies pie tiem kas šo tehnoloģiju jau pirmie izgudroja pirms 40 gadiem un zina kā to pareizi ražot.Redziet 2008 gadā kompānijai FEIN beidzās patenta tiesības uz FEIN MultiMaster,kā rezultātā sāka ražot lētus pakaļ darinājumus.Mans personīgs ieteikums Jums,ja ir vajadzīga kvalitatīvs multiinstruments,iesaku FEIN MultiMaster:www.multimasterbaltic.com

pirms 10 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Nu es nopirku Bosh renovatoru. Līdz šim esmu izzāģējis koka sienā logu, ideāli pielīdzināt ailes. Nu TOP-shop piedāvātais.... nez vai riskētu izmest naudu...

pirms 11 gadiem  

Kristaps Vugulis, pirms 10 gadiem :

Beidzot iegādājos Bosch renovatoru DEPO veikalā. Izgriezu automašīnai skaļruņu ligzdas aizmugurē. Tīri labi tiek galā ar metālu. Komplektācijā gan nav tik daudz aksesuāru kā Top-Shop piedāvātajā.

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Uldis Segliņš

+103585

 
Koncepts jau ļoti praktisks. Bet neticu es tādai tirdzniecības formai. Tikai pēdējie mēsli tādā veidā tiek tirgoti. Cena uhh, kvalitāte bvaahhhhh.

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Nezināju kas tas par zvēru, nosaukums labs :))
Uz šāda veida instrumentu skatos jau ilgāku laiku ar domu iegādāt saimniecībai. Ir tie multifunkcionāli un ērti dažādiem pielietojumiem, par to nebūs melots.
Par ražotāju un kvalitāti nevaru atbildēt konkrēto nav nācies lietot.
Bet lietas maksā tik cik maksā, līdzīgs zaļais(DIY, amatieru) Bosch aparāts maksā pat mazliet lētāk, iespējams, ka komplektācija atšķiras, savukārt zilie(profesionāļu) Bosch un Makita maksā 2-3x dārgāk.
Tiešām nebūtu slikti kādu reālu atsauksmi dzirdēt, kur aparāts ir darbināts ilgāku laiku. Kopumā domāju, ja nevajag regulārai lietošanai, tad var riskēt, reizēm šie kreisi instrumeti mēdz strādāt pieņemami un ilgi. Ja vajag darbam, tad skaties uz zināmākiem zīmolie un profesionālaku instrumetu kategoriju.

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Es iegādājos tele shopā, man piezvanīja, iedeva atlaidi vēl, nu un strādā tas aparāts kā nākas Ar kolēģi veicām remondarbus dzīvokļos remontus- tpu tpu tpu,vēl nav pievīlis

pirms 10 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

tAD KADS tomer var uzrakstit,ko vins dara,un cik ilgi kalpo?? Vai tiesam vel neviens nav nopircis

pirms 10 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.