Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Uldis

+933

 
  • 3

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1805 skatījumi

Kādas firmas elektroinstrumentus izvēlēties mājamatniecībai nepārmaksājot, un no kādiem brendiem tomēr labāk izvairīties?

Māja un dārzs » Remonts

Būtībā šis jautājums ir par firmām ar labākajām cenas un kvalitātes attiecībām elektroinstrumentiem (ripzāģi, urbji, skavotāji u.tml.), kuri domāti ne tik daudz profesionālai lielas slodzes lietošanai ikdienā, kā ik pa laikam lietošanai mājamatniecībā, un ir pietiekami ērti lietošanai apdares darbos. Un no kuriem elektroinstrumentu ražotājiem labāk izvairīties?

Pirms 11 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Ivars

+4247

 
"Rebir" urbjmašīna, figūrzāģis, ripzāģis man labi kalpo jau kādus 20 gadus. Vienkārši remontējami, detaļas lētas.

pirms 11 gadiem  

Ivars, pirms 11 gadiem :

Rebir rūpnīca gan vairs nestrādājot.

Dainis Bērziņš, pirms 11 gadiem :

http://rebir.lv/lv/par-kompaniju apskati tad varbūt šo.

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Boscham labs serviss, man perforators kalpo jau 10 gadus bez remontiem, katru dienu to nelietoju, bet slodze ir bijusi laba. Vēl Hilti labi aparāti nu jau par sakarīgām cenām, garantijas laikā ir iespējas bez ierunām apmainīt pret, jaunu, ja kaut kas nobirst, ja lietotājs speciāli nav nokāvis.

pirms 11 gadiem  

uldis ozoliņš, pirms 11 gadiem :

labs serviss?????? kā ta zini, ja bez remontiem??? man par slīpmašīnas (Ls90) rotora maiņu gribēj noplēst Ls 60. da nu to sūda servisu tam sūda bošam!!

Ivars, pirms 11 gadiem :

"Rebir"!

Dainis Bērziņš, pirms 11 gadiem :

Viena lieta ir urbt privātām vajadzībām, otra uzņēmumā. Vismaz ap 100 reizēm esmu bijis tajā servisā ar dažādiem instrumentiem, kuru kodus neatceros. Uzņēmumos parasti instrumentus nepieskata ne tuvu tā kā savējos. Vari nopirkt un nomainīt pats to rotoru :). Domāju, ka par normālu servisu arī jāmaksā. Tā slīpmašīna par 90Ls ir kaut kāds neprofesionālais ražojums un drošvien 2vus vai 3 gadus jau atstrādājis. Remontēt jau arī jēga tikai tad, ja nav jāpārmaksā jauna cena.

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

uldis ozoliņš

+3795

 
man ir bijuši daudz visādi verķi, varu teikt, ka noteikti nepērc visādus jasperus utml jaunus brīnumus. protams ir arī izņēmumi- piemēram klauss leņķa ripzāģis (lielais) ir ok. no vidusmēra labākais ir skill. piem figūrzāģis. skrūvmašīnu gan labāk ņemt dārgāku, vēlams ar litija bateriju,- makita vai ryobi (tiem ir daudz labi rīki uz 1 bateriju). grinderi principā vienalga kādi.
NOTEIKTI neiesaku bosch- visi lūst, tikai vecais boschhammer vel turās (esmu nokāvis divas lentes slīpmašīnas, 2 skrūvmašīnas, grinderus vispār taisa krievijā). ja kas, prasi konkrētāk.

pirms 11 gadiem  

nezināms (guglētājs), pirms 11 gadiem :

Man atkl nekādu pretenziju pret Bosch nav, ir vesela kaudze dažādu instrumentu, sākot no 10gadus veciem līdz pāris, visi iet rūkdami.
Tikko kad parādījās litijnieki pāņemu mazo boshu, vēl šogad bez problēmām skrūvēju tādas skrūves, kuras vispār viņam nav paredzēts skrūvēt.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.