Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Māris Auzāns

+308

 
  • 3

    Atbildes

  • 2 balsis
  • 1534 skatījumi

Gāzes apkures ierīkošana dzīvoklī

Māja un dārzs » Remonts

Cik varētu maksāt gāzes apkures ierīkošana uz šo brīdi 63 kvadrātmetru dzīvoklim (3-istabas)?
Cik saprotu no sākuma jāiet uz gāzes kantori, jāuzzin vai tas ir iespējams, pēc tam jāvāc iedzīvotāju paraksti ka viņi to atļauj (laikam pietiek ar 60% mājas iedzīvotāju parakstiem - tikai vai vajag no visas mājas vai no konkrētās kāpņu telpas?)
... un laikam viss....?!

Pirms 11 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

vispirms tehniskie noteikumi no Latvijas gāzes, ja neatļaus, tālāk varēsi neinteresēties nemaz... tad skursteņslauķa akts, ka viņš atļauj, ja nebūs brīvu dūmkanālu, atkal nekas nenotiek... ja pašlaik dzīvoklī ir centralizētā apkure, tad atļauja no viņas atslēgties... tas arī nav tik vienkāršs pasākums... ja to visu izdodas nokārtot, tad paliek tik tādi sīkumi kā projekti un to realizācija dzīvē... no kādi pieci tūkstoši un uz augšu...
ak jā, te kādu laiku atpakaļ paklīda runas, ka mūsu dārgā valdība vairs negribot ņemt vērā mistisku lapiņu ar daudz parakstiem, bet taisās pieprasīt katra dzīvokļa notāra apstiprinātu parakstu atsevišķi... vai pieņēma, nezinu... es paspēju pirms tās runas sākās...

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Bajārs Arnis

-10

 
Ja ko vajag zināt par dūmvadiem, tad ienāc te - http://www.rgj.lv/produkcija/

pirms 10 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Vārds Uzvārds

+7307

 
Dauddzīvokļu paneļtipa mājā (tavs apraksts un kvadratūra liek domāt, ka runa ir par 603-ās sērijas trīsistabnieku, vai ko līdzīgu) par gāzes apkuri principā vari aizmirst - tiks pieprasīts izbūvēt atbilstošu dūmvadu priekš katla, kuru, savukārt, tev mājas apmalpotājs liks aizmirst kā savas ausis.

Gāzes katli ir izplatīti pirmskara mājās Rīgas centrā - tur ir gan strādājoši dūmvadi (savulaik izmantoti krāsnīm/kamīniem), gan arī ēkas konstrukcija un augstie griesti ļauj izvietot visu nepieciešamo infrastruktūru apkurei (siltajām grīdām vai radiatoriem).

Apkures sistēmas izmaksas ~85 kvadrātmetru dzīvoklī - atkarībā no izvēlētās tehnikas, sākot ar 1800Ls (katls 500Ls, projektēšana 80Ls, cauruļu darbi 550Ls, radiatori un uzstādīšana 600Ls + protams remonts lai noslēptu to visu sienās/grīdās).

pirms 11 gadiem  

Māris Auzāns, pirms 11 gadiem :

Nē, galigi nepareizi, tā ir hrušķovka, 5-stāvs.. un ari ne Riga...

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.