Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Uldis

+933

 
  • 1

    Atbilde

  • 2 balsis
  • 1099 skatījumi

Kādu izvēlēties sienas apdari tuvu līdzās kurināmai krāsnij?

Māja un dārzs » Remonts

Kādu siltumatstarojošos nolūkos un ugunsdrošībai ergonomiskāk būtu izvēlēties sienas apdari tuvu līdzās kurināmai čuguna krāsniņai, lai lielu daļu tās siltuma neabsorbētu pati siena un arī siena tiktu pasargāta no dzeltēšanas, ja tā no sienas novietota padsmit cm atstatumā? Ir salīdzinoši dārgās bet ugunsdrošās plātnes, vēl ir dzirdēti ieteikumi izmantot ārdarbiem paredzētās sienas flīzes (jo tās ir paredzētas temperatūras svārstībām). Varbūt ir vēl kādi varianti, kuri ir gana dekoratīvi un ne dārgi?

Pirms 11 gadiem

 

Atbildes (1)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Ivars Magone

+35227

 
Pārdošanā ir karstumizturīgs materiāls, atgādina riģipša plāksnes. Var krāsot ar karstumizturīgu krāsu. Esmu aizsedzis baļķu sienu pirtī pie krāsns un kalpo jau otro gadu desmitu. Lēti, droši un izskatīgi diez vai kopā sanāks.

pirms 11 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.