Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283674 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 1

    Atbilde

  • 0 balsis
  • 1147 skatījumi

Gaišas tapetes, gaišs lamināts, tumšas līstes?

Māja un dārzs » Remonts

Dzīvītī remonts un man tikko ieskrēja galvā ideja... Man ir baltas tapetes un gaiši pelēks lamināts. Kā tas diez izskatītos, ja es uzliktu kontrastainas, ļoti tumšas grīdas līstes?

Vai nu tas izskatītos ļoti labi, vai nu ļoti briesmīgi. Par gaumi nestrīdas, bet kā jums šķiet? Kāds vispār tā dara? Vai tā ir stulba ideja?

Pirms 10 gadiem

 

Atbildes (1)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Egils Dālmanis

+81191

 
Tā var darīt, bet vai tad istabā nekas cits vairs nebūs? Ja istaba ir pilna ar mēbelēm, tad tās "īpašās"tumšās grīdaslīstes nemaz neredzēs.Vajadzētu domāt par visu iekārtojumu kopumā.Sienas ,grīdas ir tikai fons visam pārējam,kas atradīsies telpā.Nav jāga par to runāt atrauti.Viens no gadījumiem ,kad tam ir būtiskāka nozīme ir , ja telpa būs praktiski bez mēbelēm vai arī tajā būs piemērām gaiši pelēks galds ar ļoti tumšām kājām un uz tā balti trauki, kuros kā vienīgais krāsainais akcents sarkani āboli.Pie sienas vēl varētu pielikt pelēku ainavu baltā rāmī.
;)

pirms 10 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.