Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Ilze Zundāne

+9327

 
  • 3

    Atbildes

  • 1 balss
  • 949 skatījumi

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 3

    balsis

Egils Dālmanis

+81191

 
Ja ir putu pistole, tad var līmēt arī ar montāžas putām , bet tādam darbiņam drusku jāpiešaujas, jo ja par daudz uzpūtīs , pacels gaisā.
Domāju ,ka JanKas ieteikums ir viens no drošākiem.
Protams betonam jābūt dausam un gruntētam.
Ja betonam iespējamas vērā ņemamas temperatūras svārstības , tad rīzāk izvēlētos kādu mehānisku stiprinājuma veidu/ uz līstēm ar skrūvēm vai kā tamlīdzīgi /.

pirms 6 gadiem  

Ilze Zundāne, pirms 6 gadiem :

Tas ir gaitenī no koka atgriezumiem krievu laikā saimnieka veidots raksts no māju būves kombināta materiālu pārpalikumiem.

☂ Vilnis ☂ ☂Reinholds ☂, pirms 6 gadiem :

Ilze,vispirmām kārtām ņem vērā ka tāds salikums,kur pa taisno uz betona liek koku,diez vai īsti ies kopā.Labākais variants būtu ieklāt kādu izolējošu materiālu,kas aizsargātu dēlīšus no mitruma veidošanos,atstājot gaisa spraugu.Vai vismaz kā Egils raksta,liek uz līstītēm,lai paliktu sprauga ventilācijai starp betonu un koku.

Egils Dālmanis, pirms 6 gadiem :

Nu grūti iedomāties kāds tas raksts varētu būt, bet nojaušu ,ka runa ir par trūkstošu dēlīšu papildināšanu. Vai ne tā?
Ja tas ir dzīvoklī vai apkurināmā telpā, tad var visādi lipināt :) Bet sliktāk būtu ,ja tā ir siena trepju telpā vai piem. pagrabā. Vai nevari nobildēt un man personīgi atsūtīt bildi ? Tad būtu skaidrs par ko iet runa.

500

Labākā atbilde
  • 3

    balsis

Āris

+4765

 
Ar laku koka dēlīšus pie betona pielīmēt laikam nevarēs.Vienīgā līme ko ātrumā varu nosaukt ir:88.līme.Pārklāj dēlīšus, gan betona virsmu un nogaidot instrukcijā noteikto laiku pielīmē dēlīti,dēlīšus.Noturība laba,savā laikā pārbaudīts.Betona virsma gan vispirms jāattīra no putekļiem un jāattauko ar spirtu,šķīdinātāju vai citu.Var uz betona virsmas vispirms uzklāt kontaktgrunti,tad būs pavisam labi.Lai veicas!

pirms 6 gadiem  

JanKa, pirms 6 gadiem :

Montāžas līmēs būs piemērotākas kā kontaktlīme. Ja dēļi plati un mainīgs gaisa mitrums, tad var līmēt ar ko gribi, nolidos nost.

500

Labākā atbilde
  • -1

    balsis

Kristaps Kent

-20

 
Kokmateriālus iesaku iegādāties no Būvelementi- augsta kvalitāte, samērīgas cenas, jauka apkalpošana.
https://www.buvelementi.lv/kokmateriali

pirms 5 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.