Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 2

    Atbildes

  • 2 balsis
  • 989 skatījumi

Veļasmašīnas gultņi.

Māja un dārzs » Remonts

Varbūt var palīdzēt kāds, kam ikdiena ir veļasmašīnas (remonts, nevis mazgāšana) :D

Vai ir kaut kāds biežākais gultņu paveids, ko izmanto veļasmašīnām? Pirms ~3mēnešiem nomainīju gultņus.. Atkal sāka gaudot. Apzinos, ka nebija dārgākie, bet šoreiz nebija arī lētākie.
Protams, liekot iekšā, nemaz nenāca prātā pierakstīt gultņu kodu, lai nākošreiz varu nopirkt pirms izjaukšanas.

Man ir diezgan briesmīga veļasmašīna, kur, lai tiktu pie gultņiem, ir jāizjauc gandrīz visa veļasmašīna. Man nav tāda aizmugurējā vāka. Un man ir šaurā veļasmašīna, kur pat jāprasa bērna palīdzīgā/smalkā roka, lai atvieno šļaukas. :D

Citiem esot ~1h darbs, t.s. izjaukšana, (laikam arī braukšana pēc gultņiem- pieļauju, ka tajā pašā pilsētā, kur dzīvo, var arī gultņus nopirkt) gultņu maiņa, salikšana.

+ man jābrauc no Līgatnes uz Cēsīm/Siguldu pēc gultņiem. Tāpēc sanāk, ka veļasmašīna man izjauktā veidā stāv 2 dienas, jo pēc sava darba laika beigām man neviens neko vairs netirgos. :D

Pirms 6 gadiem

P.S. Atceros, ka viens no gultņiem bija kaut kas saistīts ar 203. Tas laikam gultņa kods. Otrs, man šķiet, ka 204. Bet vairs neatceros.

Ingus Kоrņеjеvs, pirms 6 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Egils Dālmanis

+81191

 
Maz ticams ,ka šeit ir kāds ,kas varēs pateikt gultņa izmēru pat nezinot veļas mašinas modeli un pat ja zinās tad tam tiešām jābūt konkrētā modeļa meistaram no veļas mašinu darbnīcas.
Ja tik ātri izbeidzās gultnis , tad visticamāk pie vainas būs gumijas blīvslēgi , kas ir priekšā gultnim ,lai pasargātu tos no ūdens piekļušanas.Ja mainīji tikai gultņus un blīvslēgus nē tad eļļu ātri izskaloja un gultņi sarūsēja.
Pie tam jāskatās kādā stāvokli ir vieta uz ass kur slīd blīvslēgs.Taj jābūt gludai un spožai.Tā nedrīkst būt poraina vai rievaina.Tai vajadzētu būt spoguļgludai un ieeļotai
Vai nav vienkāršāk to mašinu aizvest uz darbnīcu ? Ja parēķina ceļa izdevumus un rezerves daļas + darbs, tad tas pats vien sanāks.Pie tam iedos vēl garantīju.

pirms 6 gadiem  

Egils Dālmanis, pirms 6 gadiem :

Ir veļasmašinu darbnīca arī Siguldā
Kantāns J., individuālā darba veicējs
Depo 1, Sigulda, Siguldas n., LV-2150
27025391
Cēsīs
http://meklesanas-rezultats.zl.lv/?QProdukts=Sadz%C4%ABves+tehnikas+remonts&QAdrese=C%C4%93sis

Ingus Kоrņеjеvs, pirms 6 gadiem :

Gultņu maiņa darbnīcā ap 50eur manam aparātam. Un ceļš manā gadījumā būs 2x, jo pēc tam ir jābrauc pakaļ. Esmu jau 2 reizes iepriekšējos gados jaucis viņu. Nav problēma ar izjaukšanu, bet gan tas, ka 2 dienas viņa man tāda pusizvarota virtuves stūrī stāv. Ar asi viss kārtībā un blīvslēgu, protams, ka arī mainīju. Pieļauju, ka nepaveicās ar gultņiem. Nu tad neko, būs vien jādabūn ārā pašam savi gultņi.

Egils Dālmanis, pirms 6 gadiem :

Es jau arī esmu no tiem ,ka visu dara pats. Varētu būt ,ka gulni pērkot vajag painteresēties par to slodzes izturību. Iespējams ,ka var izvēlēties tāda paša izmēra divrindu gultni un ,protams , vajadzētu ņemt slēgtos no abām pusēm. Varbūt ir ar nosegiem ,kas pasargā no mitruma iekļušanas.Tie varētu būt plastmasas ne tērauda.

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Ivars Magone

+35227

 
Gultņos tika ūdens. Tur jābūt slēgtajiem gultņiem. Ja zini mašīnas marku pazvani 22117467 Harijs. Vecs meistars, kurš parasti zina visu, ko prasa. Otrkārt varbūt izdevīgāk nopirkt citu. Izstādēs bijusī tehnika ar labu atlaidi Lubānas 32. Tur ne tikai veļas mašīnas ir arī televizori.

pirms 6 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.