Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Ronalds

+20

 
  • 1

    Atbilde

  • 1 balss
  • 699 skatījumi

udens tiek nemts no dzilurbuma un tad talak uz mucu no mucas uz dzivokliem , velamies atbrivoties no mucas , kads suknis,augspiediena suknis

Māja un dārzs » Remonts

udens tiek nemts no dzilurbuma un tad talak uz mucu no mucas uz dzivokliem (6) , velamies atbrivoties no mucas , kads suknis,augspiediena suknis butu nepieciesams lai spiestu udeni pa trubam uz visiem dzivokliem, jo ar to udens tvertni ari ir problemas , ziema un senak ir gajusi pari, un jau griesti iesedusies. Atvienojot mucu tieku uzreiz pie udens apgades trubas un pie parejam kas aiziet uz dzivokliem . Bet nepieciesams jaudigaks suknis ka ari spiedienam kaut kas . Paldies par kadu abildi .

Pirms 5 gadiem

 

Atbildes (1)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Egils Dālmanis

+81191

 
Neesmu profesionālis šājā jomā , bet man ir aizdomas , ka no katliem atbrīvoties nebūs iespējams :( Tie ir vajadzīgi , lai veidotu rezervi ūdenim liela patēriņa brīžos / no rītiem un vakaros , kad visi grib nomazgāties /, ko diez' vai spēs nodrošināt dziļurbums un ūdens pieplūde tajā.
Profesionālu atbildi varētu saņemt piem. https://www.akvedukts.lv/lv/diskusijas/

pirms 5 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.