Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Ilmārs

0

 
  • 2

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 552 skatījumi

Remontdarbi

Māja un dārzs » Remonts

Sveiki, interesē kur ir iespējams iegādāties kādu grāmatu - pamācība kā remontēt dzīvokli (jo sīkāk ,jo labāk)
Par kursiem nerakstīt lūdzu, mana pilsētā tādu kursu diemžēl nav, tāpēc meklēju grāmatu

Pirms 4 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Egils Dālmanis

+81191

 
Gadījumos, kad man ir neskaidrības par kāda darba procesu, meklēju atbildes skatoties Youtube video. Reizēm nākas apskatīt vairākus video ,līdz izdodas iegūt atbildi uz interesējošo jautājumu. Latviešu valodā ir samērā maz šādu video. Vairāk ir krievu un angļu valodās vai vācu.Izmantoju Google tulkotāju , lai pārtulkotu attiecīgajā valodā jautājumu un ierakstu Youtube meklētājā. Tematus vajadzētu rakstīt pēc iespējas konkrētus un skatīties secīgi veicamajiem darbiem - piem. sagatavošānās istabas remontam, sienu gruntēšana, sienu špaktelēšana, krāsošana.
Par grunts, špakteles un krāsas izvēli var jautāt arī būvmateriālu veikalos attiecīgās nodaļas pārdevējam. Protams, darba iemaņas nāks ar laiku, jo piem. sienu špaktēlēšanu pieredzējis meistars izdarīs tik gludi , ka gandrīz nevajadzēs slīpēt.Lai sienas iznāktu pēc iespējas gludas, ieteicams lietot platāku špakteli. Parasti pietiek ar kādiem 15-20cm. Lai veicas!

pirms 4 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Ivars Magone

+35227

 
Ir iespēja skatīties raidījumus, kur detalizēti rāda darbu secību, materiālu pielietojumu , telpu dizainu un iekārtojumu. Koncentrētā veidā nedēļas nogalēs to rāda HTV stils kanāls. Grāmatas būtu jāmeklē bibliotekā.

pirms 4 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.