Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

FreeFM DX

0

 
  • 3

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 647 skatījumi

Sienas apmešanas remontdarbi.

Māja un dārzs » Remonts

Ir nepieciešams apmest sienu kurai ir daudz izsistu robu un nokritis apmetums atsedzot ķieģeļus. Gribu zināt ar ko apmest to sienu jo ir lieli robi ap 3cm dziļi. Kādu masu izmatot , lai tā nenotecētu kur vajadzēs biezā kārtā uzklāt.

Atvainojos par muļķīgu jautājumu, jo neesmu šādus darbus pats nekad darījis.

Pirms 3 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Ivars Magone

+35227

 
Neredzot grūti atbildēt. Var caurumus aizsmērēt, bet pieļaujot sienas bēdīgo stāvokli, būs jauni caurumi. Es ieteiktu nosist visu apmetumu. Ir speciālas līstes apmetumam, noreiko taisnu pamatu. Ja neesi meistars ar iemaņām, iesaku pirkt gatavo javu un uzvilkt jaunu skaistu sienu. Jā tā ir ārsiena, tad var caurumus vienkārši aizvilkt un uzlikt riģipsi. Būs mazāki siltuma zudumi. Internetā var atrast kas, kā jādara. Tiem, kam ir iespēja un grib ko vairāk ieskaitot telpu iekārtojumu,dizainu iesaku " NTV stils" programmu.

pirms 3 gadiem  

FreeFM DX, pirms 3 gadiem :

Te nevar ielikt bildi. Iemet epastu tad varu aizsūtīt kā izskatās.

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Ivars Magone

+35227

 
Jāizvērtē pašam. Egils piedāvā izklaudzināt. Kas zem apmetuma? Vēl ir variants nosist apmetumu. Tvaika plēve, līstojums, putoplasts un virsū apmetumu, vai riģipsi.Ja taisīsi pats labāk riģipsi. Atvaino, tavā ādā iejusties nevaram.

pirms 3 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Egils Dālmanis

+81191

 
Ja siena ir liela vajadzētu pārliecināties vai esošais apmetums pietiekami labi turās, paklapējot pa sienu ar āmuru un ja skaņa ir dobja, nosist atlekušo vietu nost. Ja viss vecais apmetums ir vaļīgs , tad jādar akā saka Ivars - nosist nost visu , nogruntēt sienu ar betonkontakta grunti / obligāti /.Tad ar ģipša javu piestiprina apmetuma līsti/vadulu. https://youtu.be/lrJ_WX-BTmM https://youtu.be/P5eDQjPRHqc

pirms 3 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.