Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 4

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 2790 skatījumi

Kāds ir lietojis firmas Kollant S.p.A līdzekli baložu atbaidīšanai "KALIF"? Kā viņš reāli iedarbojas?

Dzīvnieki » Putni

Varbūt kādam ir kādas citas metodes zināmas, kā cīnīties ar tiem dirsējiem..? Viņi reāli saperē savus mazuļus uz mūsu balkona un tad atstāj lai tie nopūst..

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (4)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Lietoju tagad to Kalif,ap 10 ls izmaksāja. Mazliet palīdz,pēc tam lido atkal, tiešām vajag dzirdēt kādu noderīgu atbildi.

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Indra (I.T.)

+14935

 
Ja tā ir lodžija, tad var vislētāk uzlikt priekšā sietu (lodžija ir mājā iebūvēts balkons), ja tas ir balkons (izvirzīts ārpus mājas sienas), tad neko tur nepadarīsi, varbūt izdomāt un salikt tikai tur kaut kādus spīdīgus priekšmetus, kas viņiem saules gaismā apžilbinās acis, piemēram, foliju, izturīgus šokolādes papīrus, nopulētu metālā plāksni un tml.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Tomass Vidriks

+5834

 
Iestādi sētā pieminekli, lai dirš tur. Tautā cīnās dažādi, pret vārnām - ķer vārnu, nožmiedz un pakar pie staba, tad vārnas tanī apkaimē neuzturās. Lidostās, ir skaņas aizsardzība - ar zemām frekvencēm veicina zemas vibrācijas, putniem kā arī cilvēkiem līdzsvarošanas aparāts iet caur ausīm. putniem tas nepatīk un lido prom. Baloži pilsētā ir kā žurkas ar spārniem, viņi pierod pie daudzkā un līdz ar to viņus pārmācīt ies grūti. Pēdējā laikā daudzi bēniņi kur pārsvarā ari uzturējās baloši pārtapa par "Penthause" nu par dzīvokļiem, jeb tika labi noslēgti lai nezūd siltums. un baloši tagat izmisumā nezin kur iesprausties, ilgi gaidīt nav palicis drīz viņi būs arvien retāk un retāk.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Jānis Kalvis

+15536

 
Nē,bet vai tad bezpajumtnieki gadījumā tos baložus jau nav visus apēduši!?Pilsētā vairs reti kad redzu.Ja jau domāts putniem,suņīem,kaķiem,tad ir jādarbojas,palasīju,ka cilvēki meklē kur nopirkt,tātad efektīvs.

pirms 14 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.