Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Marija

0

 
  • 1

    Atbilde

  • 0 balsis
  • 954 skatījumi

 

Atbildes (1)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Jāskatās cik liels ir vārnēns. Ja būtu pieaudzis tad droši ka ēstu pats. Vai arī ja viņš ir pieaudzis un neēd tad ir kāda kaite.
Pirmkārt paskaties kādi vārnulēnam ir celīši, pēc tiem var redzēt vai viņš ir tikko kā no ligzdas kritis(ja celīši ir rozīgi un nāsis arī) vai jau lidot pratējs(tad celīši būs jau ar tumšākām zvīņām pārklāti).
Ja viņš ir pavisam jaunulis(rozā celīši) tad jādod maizīte bet kārtīgi ūdenī izmērcēta lai ir tāda kā putriņa. Var dot tārpiņus, slieciņas mušiņas, var arī desiņu(doktora vai piena lai nav ar stiprām piedevām vai garšām). Bet visam jābūt smalki saspaidītam un slapjam, lai būtu tā itkā putnu mamma jau savā kuņģītī pārstrādājusi.
Vislaik jābūt pieejamam ūdenim, tas arī ir ļoti svarīgi.
Jābaro katru pus stundu apmēram, diennakts gaišajā laikā.
Bet ja gribi viņu izaudzināt tad ir daudz un dažādu nianšu. Pati esmu izauklējusi vairākus kritušos vārnēnus tādēļ ja ir nepieciešamība vēl ko uzzināt tad vari mani atrast draugos Aija Strautniece padalīšos ar i

pirms 12 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.