Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Zane Zvirbule

+81

 
  • 7

    Atbildes

  • 1 balss
  • 2908 skatījumi

Kā barot 6mēn vecu kaķeni kura neēd ne sauso barību ne kaķu konzervus?

Dzīvnieki » Kaķi

P.s.Mājas kaķis

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (7)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Ieva Niedre

+910

 
Patiesībā viņa būtu jāpieradina pie sausās barības, jo tā satur pilnīgi visas kaķim nepieciešamās minerālvielas un vitamīnus, vienkārši vajag atrast tādu, kas kaķim garšo. šeit ir svarīgi gan firma, kas ražo barību, gan tas, kāda garša barībai piemīt. Mans kaķis, piemēram, neēd ne kitekat, ne wiskas, jo tā skatās diezgan kaitīga, viņš to jūt. Ja nav naudas profesionālajai barībai, tad iesaku Friskies.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

nē nē

+3609

 
ja ir mēģinātas dažādu firmu barības no dažādiem produktiem(zivs, vista, liellops utt)
pamēģinat dot piemēram gabaliņus no svaigas gaļas, zivīm.
kaķiem ĻOTI garšo varītas olas baltums, krabju nūjiņas.

Ja neko no tā kaķis negrib ēst, jāved pie vetārsta

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Liene Bērziņa

+368

 
ak mūžs! jūs gribat nobeigt savus mīļdzīvniekus? kaķis nedrīkst ēst svaigas zivis, tikai vārītas, un arī tās pašas retu reizi. piens kaķim ir kaitīgs. paprovē iedot biezpienu, bet ne jau pašu treknāko. vistas gaļu - to gan var gan vārītu, gan jēlu dot. un kaķis nedrīkst ēst visu to, ko ēd cilvēks, iespējams, jau ka kaķītim garšos un viņš pārlaimīgs murrās, ja cienāsīet viņu ar visādiem brīnumiem, ko paši ēdat, bet tas būs līdz brīdim, kad sāksies veselības problēmas. vari pamēģināt iedot sieru, bet ne pārāk treknu un ne pārāk sāļu. un no olām, kaķim tieši vārīts dzeltenums ir tas, kas garšo un šad un tad ir nepieciešams. par desām un pastētēm jāaizmirst, tur ir daudz garšvielu, kas kaķim nāk par sliktu. vislabākais aizstājējs kaķu barībai tomēr būs gaļa, ir veselīgi šad un tad pacienāt ar vistu aknām, jo tās satur dzelzi.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

meegini pa maziem gabalinjiem dot viskautko no cilveeku paartikas... kautvai desas gabalinju iedod pagar6ot un taa taalaak... ja kkas garshos ar to var baarot... bet vispaar labaak griezties pie veterinaaraarsta

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Valters Vanags

+304

 
Kaķiem točan nav ieteicams dot ne pienu ne kefīru. Viņiem jau garšo, bet vēderā arī taisa revolūciju!

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

ingrida alsina

+1922

 
Savam kaķim pienu nedodu,kaut viņai tas garšo.No piena ir šķidra vēdera izeja.Skābpiena produktus var.Visveselīgākā pārtika kaķim ir pele.Tad,ja Jūsu mamzelīte ir tik izlepusi būs vien jāķer viņai peles.Tā tam būs būt.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • -3

    balsis

protams ka ar laiku kaķis ir jāpieradina,bet ja vinjam jau tāds vecums tad butu jau jaed,gan sausā,gan koncervi,bet ja vins need tad padod kaut vai pienu vai kefiru padzert,varbut vinjam kaut kas ar vederinju,,bet labak tomer parunat ar arstu,jo tada vecuma jau vajadzetu visu est..

pirms 14 gadiem  

Kamena Puriņa, pirms 14 gadiem :

Lita, kaķiem vispār nav ieteicams pienu dot.

Elīna Gailīte, pirms 14 gadiem :

Kamena - kpc nee.?
Piemēram es savam kaķim dodu. Nu varbuut kuņģis miiksts vai kas tur notiek, bet ja ir kaut cik normāls piens tad taču tā tewikt uzlabo imūnsistēmu ;DD

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.