Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283674 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Lāsma Freimane

+389

 
  • 10

    Atbildes

  • 3 balsis
  • 3706 skatījumi

Kaķis viens pats mājās

Dzīvnieki » Kaķi

Par kaķu psiholoģiju :) ... Ko jūt/domā kaķis, kurš atstāts viens pats mājās uz 2,3 dienām? Kaķim ir iespēja iziet ārā.

Pirms 13 gadiem

 

Atbildes (10)

 
Labākā atbilde
  • 6

    balsis

Indra (I.T.)

+14935

 
Ja viņš ir tik priviliģēts, ka var iziet laukā tad, kad pats vēlas, tad tās dienas 3 viņš mierīgi atradīs sev nodarbošanos. Kaķi ir pastāvīgi, viņiem ne vienmēr vajag cilvēku. Cilvēks vajadzīgs tam, lai viņus pabarotu un samīļotu, kad viņi to vēlas. Manā praksē kaķi mūsu mājās aizgāja pat uz mēnešiem un tad pēkšņi atkal uzradās kā nekas nebūtu bijis.

pirms 13 gadiem  

Lāsma Freimane, pirms 13 gadiem :

"Cilvēks vajadzīgs tam, lai viņus pabarotu un samīļotu, kad viņi to vēlas." ---> ja pārtika atstāta - šī problēma atkrīt, BET ja nav kas samīļo! Ko tad?... :)
Ja jau kaķis spēj apvainoties, tad jau drošvien spēj arī just, ka ir "pamests"... jeb dzīvnieki to tā ātri aizmirst?

Indra (I.T.), pirms 13 gadiem :

Ja tas ir izlutināts dzīvokļa minka, tad tās ir tikai saimnieku problēmas, ja kaķis pārdzīvos šķiršanos uz trim dienām. Es zinu tikai vienu cilvēku, kuram kaķis atriebās (tā bija kaķene), jo tika uz ļoti ilgu laiku atstāts cita cilvēka uzraudzībā (tur bija krietni vairāk par 3 dienām). Kaķene galā piedeva. Bet visiem citiem maniem paziņām tie kaķi ir laimīgāki laukā tikuši nekā mājās iesprostoti. Viņi atnāk mājās tikai atpūsties un kaut ko apēst.

Indra (I.T.), pirms 13 gadiem :

Visu nosaka tas, kā saimnieks minku audzinājis, jo man pat uz nedēļu vienatnē atstāts suns vai kaķis, pat žurka mani sagaidījuši vienmēr ar milzu sajūsmu. Un nav bijis tāds gadījums, kad kāds no tiem būtu kaut ko saplēsis vai sabojājis tikai tāpēc, ka bijis nikns par to, ka atstāts vienatnē.

500

Labākā atbilde
  • 5

    balsis

krokijs

+18181

 
ojā, nesen tika veikts kaķu novērojuma pētijums, kur tika pētīta kaķa uzvedība vienatnē un ne tīkai !! un pētijuma kopējie rezūltāti ir ka kaķis sutkā vidēji guļ tikai ap 3 stundām, kaut gan mums liekas ka viņi tikai to vien dara kā guļ. bet patiesība ir tāda, ka tapēc jau kaķis guļ tik daudz, ka viņš visu laiku ir neizgulējies !! otrs- ka kaķis ir maximāli patstāvīgs un lielāko dienas daļu velta pētīšanai un novērošanai. un labāk jūtas tad, kad netiek traucēts savu novērojumu laikā !! ja kaķis ilgojas pēc saimnieka, tad nevis tapēc ka viņš viņu mīl, bet tapēc, ka viņam gribas ēst, dzert, auksti viņam, ārā grib, vai grib lai būtu atvērts kads logs. pierādīts ka tas ir mazais medijuma dzivnieks un lai nu ka mums gribētos un neliktos, viņš nodzīvo savu dzīvi savā medību pasaulē !!

pirms 13 gadiem  

Lāsma Freimane, pirms 13 gadiem :

Tātad - "aprēķina dzīvnieciņš" :D .... Tad sanāk - kaķim ir pilnīgi vienalga KURŠ viņu pabaro un KURŠ viņu paglauda? Un arī kaķu apvainošanās ir tikai tad, kad "kalpi" (resp. - saimnieki) nav ieradušies darbā? .... skarbi :D ... domāju - vai tad kaķiem tiešām nav nekādu jūtu un pieķeršanās - ne mazāko!? (suņiem taču ir!)

krokijs, pirms 13 gadiem :

dzīvnieku daba patiesība mums ir pilnīgi sveša, lai nu kā mums liktos ka suņiem ir bēdīgas acis un viņi mīl saimniekus, taču ir lērums gadijumu, kad suns kurš nokalpojis pie saimnieka 10 gadus- paņem viņu un sakož līdz nāvei !! kas attiecās par kaķiem, tad pats neēsmu experts, kā jau mineju esmu lasijis ASV veikto pētijumu par kaķiem !! tāds nu bija pētijuma rezultāts !!

500

Labākā atbilde
  • 4

    balsis

name name

+733

 
Promejot piekodini kaķim, lai nesataisa bardaku. Kaķi ir izdzīvotāji. Ja ēdamais būs atstāts, badā nenomirs. :) Un vēl iziet laukā, tā ir ekstra.

pirms 13 gadiem  

name name, pirms 13 gadiem :

+ Viens pats kaķis jutīsies lepns par sevi. Būs kā saimnieks un uzraugs mājai.

name name, pirms 13 gadiem :

Un kaķu psiholoģija nemaz tik vienkārša nav :)

500

Labākā atbilde
  • 4

    balsis

Uldis Segliņš

+103585

 
Ko viņš domā to tu redzēsi, kad būsi mājās. Vispār kaķi ir ļoti patstāvīgi dzīvnieki un parasti nesatraucas par tādu sīkumu, kā saimnieku prombūtni. Katram savas darīšanas un to kaķi respektē. Gadās jau visādi raksturi, ja nebūs paticis, sajutīsi smaku čībās un tamlīdzīgi. Bet, ja nē, tad nekādu problēmu no tā arī nebūs.

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Skodsksmsmsn

-30

 
Nu viņš domās,ka viņam ir haļava un viņš zin,ka neviens nevares viņu sodīt ja viņš izdarīs kautko sliktu.

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Kaķis domā -kas tā cūcību, kur notinies viss apkalpojošais personāls?

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Ing@ K. .

+55

 
Mans kaķis ir nelaimīgs/ apbižojies/ ilgojas vai kas cits, bet, kad neesmu mājās--- viņš vnk neēd. Parasti izbraucu vasarā, uz dienām 4, minci pieskata un nav viens, bet viņš neēd- dzer tikai ūdeni. Tikko ierodos- uzreiz pie bļodiņas un visu notiesā. Nekādas cūcības nerīko un katrreiz ir mīļāks un mani vaktē uz katra soļa.

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Raimonds Silanžs

+47601

 
Mans kaķis bieži vazājas apkārt pie kaķenēm un dazkārt pat 4 dienas nav mājās. Izskatās, ka mājas ir pēdējā vieta kur iegriezties, jo jāapstaigā ir sava teritorija vesela kvartāla lielumā un tikai tad mājās.

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Priekšnieks

+81436

 
suņiem ir saimnieks, kaķiem ir apkalpojošais personāls. Domāju, ka ja viņam ir ēdiens un dzēriens, tad viņš lielu diskomfortu neizjūt, ka beidzot neviens viņam nemaisās pa kājām... :oD

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Pie vectēva agrāk bija pametuši kaķi uz 3 dienām, visi aizskari bija noplēsti...

pirms 13 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.