Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 4

    Atbildes

  • 1 balss
  • 973 skatījumi

Vai jauni kaķi grib "kosties" un spēlēties 24/7?

Dzīvnieki » Kaķi

Sveiki. Mums dzīvoklī ir jauns kaķēns. Apmēram 5 mēnešus vecs. Lieta ir tāda, ka viņš nekad un nemaz negrib būt mierīgs. Visu laiku skrien, lec, ķeras kājās. Noglaudīt viņu nav iespējams, jo viņš sāk kost rokās, grib spēlēties. Pa nopietnam viņš nekož, tāir tāda košana spēlējoties. Tad viņš nogurst, paguļ drusku un trako tik tālāk. Viņš kādreiz būs mīļais kaķis, kurš murrās, MIERĪGI gulēs klēpī un ļausies glaudīt? Ir jau mīļš arī tagad, bet kā viņam pieskaras, tā rokas saskrāpētas :D Un jā, viņš lēkā pa galdiem, kāpj uz plīts, met no galdiem zemē visu, kas viņam nepatīk. Kaķi jāmāca tā nedarīt, vai viņš pats ar laiku paliks kuslāks?

Pirms 11 gadiem

 

Atbildes (4)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

not not not

+215

 
kad viņš izaugs vairs tā nedarīs:). jo kaķim no sākuma, kad viņš ir mazs nepieciešams,vairāk izmantot enerģiju. viņam ir tā kā tāds enerģijas,pieplūdums. bet lielam kaķim tāda nav.

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Stella

+698

 
Pirms ņemi kaķi vajadzēja painteresēties par šķirnei raksturīgām iezīmēm. Ja ņēmi parasto krancīti, tad rēķināties var ar viskautko, respektīvi, Tu nevari zināt kāds viņš izaugs, ja nav sugas kaķis. Arī sugas kaķiem ir savs raksturs, taču sugai rakstūrīgās iezīmes var noskaidrot.

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Jānis

+466

 
jā pēc pāris gadiem pāries ,kā jau šeit cilvēki saka,bet es tev gribu par ko citu pajautāt,tu saki,kaķis lēkā pa galdiem,kāpj uz plīts,nu un protams iet uz kasti nokārtoties,sasmērē tur ķepas un turpina tik staigāt pa visām virsmām,padomā par to :)

pirms 11 gadiem  

Pēteris Melbārdis, pirms 11 gadiem :

Es piekrītu tam, ko tu saki, tā viņš dara, bet ko man iesākt? Viņš taču man atļauju neprasa, pats visur lec. Man jāmazgā viņam kājas pēc katra kastes apmeklējuma?

Osmanis, pirms 11 gadiem :

Ņem talkā žurnālu un vai ūdens izsmidzinātāju un uz priekšu.
Vēl mēnesi atpakaļ es savu pus gadu veco runci ar žurnāla palīdzību, kādu divu dienu laikā atradināju no niķa līzt uz virtuves galda..

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Āris Seisums

+39681

 
Tā tas ir, bet pāries :) Pēc pāris gadiem vairak gulēs ;)

pirms 11 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.