Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 1

    Atbilde

  • 3 balsis
  • 5401 skatījumi

Kaķis neēd, nedzer un ir flegmātisks

Dzīvnieki » Kaķi

Labdien. Man ir tāda problēma.
Man ir sterilizēta 2 gadus veca kaķene. Jau ceturto dienu viņa neko neēd un nedzer. Ir grūtības kaut kur uzlekt, lien tumšos stūros gulēt, kad ņem rokās, rūc - liekas ka sāp vēders. Vakar atbrauca vetārsts, apskatījās, pačamdīja un konstatēja, ka zarnas darbojas, bet vēderiņš ir uzpūties. Iztaisīja klizmu un kaķis uzreiz aizskrēja uz kastīti un izkakājās. Trīs reizes iešpricējām nošpu, teica lai dod Mezym (nopirkām Pangrol 10000, kas ir gandrīz identisks).

Es viņai ar šprici pa mazam dodu ūdeni, šodien arī siltu pienu. Kaķene čurāt iet, bet pati nedzer un neēd. Šodien ir tāda lēnīga. Bija ārā, pastaigāja, pagulēja zem krūma. Tagad uz vakaru palika tāda miegaina. Es čamdu vēderu un liekas, ka ļoti ciets tas nav. Kad dod, tad dzer un čurā. Nepatīk, ka neēd, ir flegmātiska.

Varbūt kādam tā ir gadījies. Ja problēma ir ar vēderu (ļoti iespējams), cik ilgi tas tā vilksies? Varbūt ir kādi ieteikumi vai līdzīga pieredze? Jau iepriekš liels paldies par atbildi.

Pirms 11 gadiem

Kopumā kaķis izskatās labi. Neesmu novērojis vizuālu pasliktināšanos. Kustas viņa maz un lēni noteikti dēl tā, ka ir diskomforts vēderā. Es tā domāju, ja jau nav ēdusi un vēders daudz maz normāls, tad nav jau tur arī ko kakāt ārā.

Laurijs Svirskis, pirms 11 gadiem

 

Atbildes (1)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Chuck Norris

+16706

 
Jau ceturto dienu viņa neko neēd un nedzer...Kad dod, tad dzer un čurā.

tad kā īsti ir, dzer vai nedzer, ja nedzer , tad jau ir dehidratizējies un sauss tas kaķis. āda skaustā atvelkas atpakaļ, ja saņem ar roku..ja nē , tad man tev ir bēdīgas ziņas. vispār jāliek pie sistēmas(fizioloģiskais šķīdums)

pirms 11 gadiem  

Laurijs Svirskis, pirms 9 gadiem :

Viss kārtībā. Zarnās bija nosprostojums dēļ salaizītās salvas.
Tagad regulāri dodam speciālu barību garspalvainajiem kaķiem.
Visu pārstrādā :)

Spridzāne Helēna, pirms 8 gadiem :

ko dariiji pret taam spalvaam zarnaas, izklausaas tieshi, ka manai kakjeniitei ir tas pats tagad

Dakteris ar iisti neiznaaja, kaapeec vinja taa, pielika pie vienas sisteemas un ar shpriceejam eedienu un uudeni, bet nekas nemainaas

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.