Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283674 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 4

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1180 skatījumi

Vai kādam ir pieredze, kad Jūsu mājdzīvniekam kaķim izoperē nadziņus? Manējais visu skrāpē un plēš, izņemot savu speciālo nagu asināmo.

Dzīvnieki » Kaķi

Vai kādam ir pieredze, kad Jūsu mājdzīvniekam kaķim izoperē nadziņus? Kaķis ir 1,5 gadus jauns kastrēts runcis, pilsētnieks un dzīvojās pa lielu 3 istabu dzīvokli. Visu skrāpē un plēš, izņemot savu speciālo nagu asināmo. Kaķis ir mīļš, tikai problēmas ar to, ka visu skrāpē un vienmēr kož. Gribās nopirkt smuku ādas dīvānu un ļoti negribās ka kaķis arī to saskrāpē. Un drīz ģimenei būs pieaugums un visu laiku būs jāuzmana lai kaķis bērniņam neieskrāpē un nekož.

Pirms 10 gadiem

 

Atbildes (4)

 
Labākā atbilde
  • 3

    balsis

Vārds Uzvārds

+7307

 
Nekādā gadījumā kaķiem nedrīkst amputēt nagus, tas izsaudz kaudzi komplikāciju, un kaķis būs daudz šausmīgāks kā agrāk, un mēbeļu plēšana būs pēdējā problēma sarakstā - daudz labāk to kaķi atdāvināt radiniekiem, nevis viņu mocīt.

Te var palasīt vairāk:
http://www.diena.lv/arhivs/kapec-kakim-mauc-nagus-11636793

pirms 10 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 3

    balsis

Ivars Magone

+35227

 
Iedomājies, ka tev izraus visus zobus. Gribi? Kaķim novēli būt par kropli?

pirms 10 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Liene Arāja

+2999

 
Man radiem kaķene virtuvē arī asināja nagus uz tapetēm, tajā vietā pieskavoja pie sienas paklāja gabaliņu un tagad tikai tam skrāpē. Internetā esmu redzējusi speciālus uzmaucamus štruntiņus uz kaķu nagiem, bet liekas, ka kaķiem īpaši laba staigāšana ar tādiem nav.

pirms 10 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Uldis Segliņš

+103585

 
Speciālie nagu asināmie bieži ir tādas pašas kvalitātes kā PSRS ražoti pakaļā bubināmie. Sākumā bija pirkts, tam pat virsū neskatījās. Es uztaisīju pats un kaķene citu neko tādai izpriecai negrib ne redzēt. Parastāko linu pīto striķi (kādi 7mm biezu) uz metriem 50. Diemžēl atradu tikai kaut kādus 20m, tad nu galā vienu otram liku. Un ap kantainu vai apaļu koka stabu blīvi satīt, pusotra kaķa garumā, lai var izstiepties un asināt. Un ir miers mēbelēm.

pirms 10 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.