Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283675 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

PEANGUIN

+30

 
  • 3

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 956 skatījumi

(KAKIS, VISA SPALVA AR VECU MOTOR ELU, PALIDZAT MAN!)

Dzīvnieki » Kaķi

ES FIKSI FIKSI.. VAKAR VAKARA 12 PA NAKTI.. ATRADU SAVU KAKI KAIMINA GARAZA, VISA SPALVA AR ELU.. NEZINU CIK ILGI VINS TUR IR BIJIS VARBUT 3~STUNDAS, ES FIKSI PANEMU VINU AR BRALI NOMAZGAJU KARTIGI AR VISIEM SAMPUNIEM KAS BIJA + NOSUSINAJU TAS TA.. (ELA NENAK NOST TPC IR PLANKUMI BET NESMERJAS) TAGAT VAKARA SAKU DOMAT KA VINS VAREJA SALAZIT ELU UN SAINDETIES! ^KADI SIMPTOMI NO TA? LIELAS ACIS? VEMSANA? JA KADS ZINA LUDZU PALIDZAT!^ es jau skatos google bet never neko jedzigu atrast! Rit noteikti zvanisu 'Dzintara vet klinikaij' BET VARBUT KADAM TA GADIJIES TAD KO DARIT? sorry ka caps lock bet sis ir nopietni! milu savu mazo kakiti! stulpie kaimini naf*k sasitisu vinus! ludzu palidzat!!! ludzu ludzu!

Pirms 9 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Priekšnieks

+81436

 
iespējams kaimiņi nav vainīgi. pats ielīdis, iegāzies kādā peļķē un izmērcējies.

Es zvanītu jebkuram tel.katalogā atrodamam vetārstam un pajautātu pirmās lietas ko vajag darīt. Pēc tam jau vestu uz klīniku.

pirms 9 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Gan jau, ka nav salaizījis... saindēties var arī caur ādu, dodiet dzert pienu un salipušo spalvu ir vienkārši jānogriež...

pirms 9 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

ievax1x

+307

 
Vai jūs visu laiku ejat pie vetārsta Dzintara, esmu dzirdējusi par viņu tikai sliktas atsauksmes. Cik noprotu runa iet par Liepāju, es ieteiktu braukt pie Anitas Reinholces, kuras klīnka ir uz Ķempes ielas.

pirms 9 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.