Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Signe Peirāga

+2427

 
  • 11

    Atbildes

  • 1 balss
  • 4563 skatījumi

kāpēc lielākai daļai šķirnes kaķu ir šausmīgs raksturs?

Dzīvnieki » Kaķi

bet nešķirnes(ne visiem) ir mīļi un uzvedas kā kaķi- ēd gan zivis, gan gaļu, šausmīgi mīļi. paziņai ir šķirnes kaķis, kas ēd tikai noteiktas lietas un raksturs arī tāds dīvains, reti, kad izdodas paglaudīt, jo iet kur grib un dara ko grib.

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (11)

 
Labākā atbilde
  • 3

    balsis

Māris Raugulis

+166750

 
Katru kaķu sugu izveidojot tiem veidojās vairākas tipiskas pazīmes, tajā skaitā arī rakstura.

http://www.apollo.lv/portal/sieviete/2563/articles/121193
"Ar ko šķirnes kaķi atšķiras no sētas kaķiem? Šķirnes kaķiem ir simtprocentīgi prognozējams raksturs."
Varbūt ne 100%, bet tipsks.

Ir šķirnes kurām tas ir ne tik draudzīgs, iespējams ir vairāk snācis sastapties ar to pārstāvjiem.
http://www.petnet.lv/?rat10.html
"Nedraudzīgāko kaķu šķirņu TOP 10"

pirms 14 gadiem  

Krista, pirms 14 gadiem :

Hmm... Pētījumi...

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Krista

+6605

 
Tā nav! Tev ir radies maldīgs priekšstats...

pirms 14 gadiem  

Signe Peirāga, pirms 14 gadiem :

tad labi, jo sāku domāt, ka viņi visi briesmīgi. laikam kaut kāds īpašs eksemplārs.

Krista, pirms 14 gadiem :

Vienai draudzenei ir bezšķirnes kaķis, kurš uzbrūk visiem! Kaujās un skrāpējās, nelaiž ārā pa durvīm... Tā kā - šis ir vēl īpašāks eksemplārs! Bet tāpēc jau visi bezšķirnes kaķi nav briesmoņi, vai ne?! Mēģini ar kaķīti iedraudzēties! :)

Signe Peirāga, pirms 14 gadiem :

tam kaķim es vēl patīku, bet citi cilvēki ne sevišķi, vairāk uztarucos par tiem ēšanas paradumiem.

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Indra (I.T.)

+14935

 
Ir izpētīts, ka bezšķirnes kaķi un suņi ir daudz gudrāki un draudzīgāki, toties šķirnes dzīvnieki laika gaitā tomēr degradējoties un no paaudzes paaudzē paliekot arvien dumjāki, slimīgāki un nešpetnāki. Nezinu, kā zinātnieki to ir izpētījuši, bet es viņiem piekrītu, jo jaukteņiem tomēr piemīt lielākas izdzīvošanas spējas - viņi ir daudz izturīgāki pret slimībām -, viņi labāk pierod pie cilvēka un ir mazāk prasīgi pēc ēdiena, jo ir pieraduši paši meklēt un atrast pārtiku. uzticības ziņā, manuprāt, visuzticīgākie ir šķirnes kaķi, jo viņi bieži vien ir pilnībā atkarīgi no cilvēka, savukārt, uzticību iegūt no lauku minča, ir ļoti grūti, jo mēs paši pagājušo vasar radinājām pie sevis mazos meža mežonīšus, ilgi radinājām, kamēr pieradinājām pienākt klāt vismaz līdz metra attālumam. Ar šķirnes kaķi ir jāprot sadzīvot, neuzskatu, ka kaķim vajadzētu pirkt baigi dārgo pārtiku un radināt viņu pie ērtībām, jo kaķis tādejādi tikai izlep un paliek pārāk lepns. Viņš uzkundzējas saimniekam.

pirms 14 gadiem  

Indra (I.T.), pirms 14 gadiem :

Viņš iemācās izmantot saimnieku savā labā visās jomās. Tieši tāpēc es nevienu savu kaķi neesmu lutinājusi ar dārgām barībām, viņi visi dabūja ikdienišķu lauku kaķa barību. Bija arī viņu vidū lieli palaidņi, bija mīluļi un bija tādi, kuri savu padevību izrādīja vēl ejot aizsaulē, proti, viņi mira pie mājas durvīm, sēdēja blakus un murrāja, kad darīju kādu darbu un neviens no viņiem nekoda un neskrāpēja. Tā kā galvenais ir prasme ar viņu kontaktēt un tad jau viss kārtībā.

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Inese Kugelberga

+1191

 
Lieta tāda ka šķirnes kaķi vai suņi maksā samērā lielu naudu un vīņiem tiek vislabākais ,nezinu tādus cilvēkus kas Duksim vai Murim pērk vakariņās Rojal barību

pirms 14 gadiem  

Krista, pirms 14 gadiem :

ES! :) Tagad zini! ;)

Inese Kugelberga, pirms 14 gadiem :

Nu tad tu esi viens no retajiem Dukšu saimniekiem kas saprot ka lopiņam tā pat kā sev vajag pirkt kvalitatīvu barību ,nevis nomest kaulu vai zivi un priecāties ka mans mīlulis ēd visu

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Sanija

+20

 
Es tieshi tapeec uzdevu jautajumu par sava kakja sugu. Man jau arii saka likties, ka sugas minchi ir savadaaki. Cik agrak bijushi jauktenishi, visi /nu parsvaraa / miilji, jauki, kaa tu rakstiiji-eed arii visu kaa pienakas. Mans ir taads kaa tu raksti- eju kur gribu un pienaaku pamiileeties kad man patiik :)

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Viktorija

+2752

 
:o Es domāju ka tā nebūt nav! nope..
man piemēram ir bijuši kādi 3 siāmas kaķi laikam.. viens par otru mīļāks, kaut gan cilvēki apgalvo ko citu!
manuprāt no svara vairāk ir nevis kaķa suga, bet gan saimnieks!Jo kaķis ir personība. Viņš nav kā suns, kurš grib mīlēt, viņam vajag lai to ne tikai mīl, bet dievina! jo tie ir diezgan iedomīgi dzīvnieki savā ziņā - negribēs un nepaglaudīsi, bet nu protams ir dažādi minči.. Varbūt viņš vnk jūt, ka saimnieks ir tāds diezgan garā vājš, nepārliecināts vai vnk pats ļoti tāds mīlīgs, ka dzīvnieks jūt pār ko viņš var gūt tādu kā morālo virsroku.. Līdzīgi kā suņiem - jūt bailes un saimnieks var būt tikai viens.. :)

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Nav socializēts un arī kā ieaudzina!

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Edyyy

+1975

 
skirnu ir looooti daudz un dala ir nikni - tev bus trapijusies tiesi tie laikam !

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

bitch

+4268

 
Kaķa raksturs ir atkarīgs no tā kāds saimnieks. Ja saimnieks nav pieradinājis kaķi ēst visu, kas pagadās, tad tas neēdīs. Ja kaķiem vienmēr barota tikai kaķu barība, tad tas visticamāk, ka attieksies no brīnumiem kā svaigām zivīm. Par raksturu, ja saimnieks ir nejauks vispār un nejauks pret savu dzīvnieku, tad kaķis būs neciešams un nevēlēsies draudzēties ar nevienu citu. Var jau arī būt citi iemesli, teiksim kaķim bijusi kāda traukam, kad bijis mazs un līdz ar to izvairās no cilvēkiem vispār. Par to, vai šķirnēm atšķiras raksturi, var jau izprovēt iegādāties divas dažādas šķirnes, audzēt, kopt, un izturēties pret abiem vienādi un tad skatīties kādi raksturi.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

adrija zaķe

+53

 
tas ir kā tu viņu ieaudzini. ;)

pirms 14 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.