Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Sandra L.

+2215

 
  • 5

    Atbildes

  • 2 balsis
  • 4088 skatījumi

Kur/vai var dabūt elektrošoku, ar ko atkauties no agresīviem suņiem?

Dzīvnieki » Suņi

vai kādam varbūt ir citi ieteikumi?

Pirms 13 gadiem

Tas, protams, domāts extrēmai situācijai, nevis ikdienas izklaidei :D

Sandra L., pirms 13 gadiem

 

Atbildes (5)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Iegādājies piparu gāzes baloniņu,tā labi palīdz pret suņiem,gan lieliem,gan maziem.To saku no personīgās pieredzes,jo piekopjot velotūrismu lietoju jau otro baloniņu.
Vai nu arī ja esi tik daudz naudas paredzējusi tērēt,tad labāk pērc gāzes pistoli.Elektrošoks nebūs tas labākais variants,kur nu vēl suņiem.Un tas varētu arī sanākt ekstrēmi bīstams pasākums,atvairīt niknu suni ar elektrošoku.

pirms 13 gadiem  

Sandra L., pirms 13 gadiem :

Pārāk atkarīgs no vēja virziena, pati uztraukumā, kad lops gāžas virsū, esmu pūšot dabūjusi kairinājumu kaklā - un tas nav tik patīkami :D

☂ Vilnis ☂ ☂Reinholds ☂, pirms 13 gadiem :

Tad izvēlies gāzes pistoli.

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Uldis Segliņš

+103585

 
Nu es sava vaļasprieka drošībai iegādājos no Āmerikas ībeja Dazer 2 ultraskaņas aparātu (LS 20, kaut kas virs 100 decibelu). Esmu ļoti apmierināts. Reakcija gan ir dažāda, bet vēl neviens nav paspējis pabeigt savu uzbrukumu tā, kā bija iecerējis. Nesaku, ka 100% garantija, bet ir dažs labs kvekšķis pie mana signāla nometies vēkšpēdus un kājas gaisā, kaut arī bija bezmaz vai lecienā ar atņirgtiem zobiem. Labākais ir tas, ka cilvēks nedzird vispār, līdz ar to var biedēt arī suņus, kam saimnieks klāt. Suņu izstādēs paniku gan nevajag taisīt :) Cik esmu mēģinājis, lielais vairums dzīvnieku dzird viņu.

pirms 13 gadiem  

Uldis Segliņš, pirms 13 gadiem :

Apnicīgus kaimiņu rējējus arī apklusina ātri. Jocīgi izskatās, kā viņi visbiežāk galvu groza un kāpjas atpakaļ. Kurliem suņiem gan neder.

Sandra L., pirms 13 gadiem :

Man ir nācies lietot tādu, kas izdod kaut kādu nedzirdamu skaņu - mana meita to nevar izturēt, starp citu. Bet suņu reakcija ir no atkāpšanās līdz pilnīgam niknuma izvirdumam - labi, ka aiz žoga. Varbūt tas amerikānis ir spējīgāks? - bet vai gribētos riskēt? Mūsu apvidū ir daudz burvīgu celiņu, pa kuriem braukāt pa mežiem, bet dažas apkārtnes mājas, kuru teritorijai iet cauri servitūta ceļi, tur brīvi skraidošus kaukāziešus.

Uldis Segliņš, pirms 13 gadiem :

Nu tas amerikānis pēc manas info ievākšanas bija vislabākais. Uz tiem visiem, kas ir zem 10 dolāriem es neskatos. Tiem nav ticamības, ka kaut ko var. Arī dati nav normāli uzrakstīti. Tavējais droši vien izdod plašāku frekvenču spektru un trāpa zemākās frekvencēs, ko pieaugušie nedzird, bet bērni dzird - ap 16-18kHz. Parasti dzīvnieku aizbaidīšanai un trenēšanai lieto 20-25kHz.

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Līga Lapiņa

+10

 
Vai ir ieriice ar kuru var aizbaidiit suni jau 20-30m. attaalumaa?Ja kaads zina,luudzu ko tuvaak.

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Verners

+4547

 
elektosoku nevaig ;)

Noperc piparu gazi ta der gan cilvekiem gan suniem(vismaz mana piparu gaze der)
Izmaksas pie 3-4 ls

pirms 13 gadiem  

Sandra L., pirms 13 gadiem :

Pārāk atkarīgs no vēja virziena, pati uztraukumā, kad lops gāžas virsū, esmu pūšot dabūjusi kairinājumu kaklā - un tas nav tik patīkami :D

Verners, pirms 13 gadiem :

Tas man atgadinaja kad mes ar draugiem atradam piparu gazi un ieputam istaba kura atradamies :D:D:D tads krutums bija :D visiem acis asaroja, visi klepoja, visiem kaklu grauza :D
LAbas atminas :D

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Priekšnieks

+81436

 
gāzi vajag tādu, kas pūšas ārā kā strukla, nevis kā aerosols mākoņa veidā.

pirms 13 gadiem  

uldis ozoliņš, pirms 13 gadiem :

nu nez, man ir 'mākonis' (vairākas reizes glābis no suņiem), un īstenībā tas lops raustās jau no šņāciena, kurš strūkliniekam nauv.

Sandra L., pirms 13 gadiem :

Kas kas? Kāds mākonis, kāds strūklinieks - mēs te nesaprotam, par ko ir runa! Lūdzu precīzi - nosaukumu, firmu, kur un par cik?

Jancis, pirms 12 gadiem :

Mākonis- asaru gāze (tāds kā aerosols). Strūkla - piparu gāze (šķidra veida)

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.