Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67090 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Imants

+1687

 
  • 5

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 2284 skatījumi

Kur var dabūt informāciju kā PAŠAM trenēt suni?

Dzīvnieki » Suņi

Man ir iedāvināts amerikāņu buldogs, gribās viņam arī iemācīt primitīvākās komandas (fu! sēdi! vieta! blakus!), esmu dzirdējis ka to var izdarīt arī mājas apstākļos... vai kāds var ieteikt resursu kur atrast informāciju par šo?

Pirms 13 gadiem

 

Atbildes (5)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Valdis Tomsons

+27842

 

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

unknown (Google)

+7951

 
Es lasīju grāmatu no sērijas "для чайников". ļoti palīdzēja saprast suņa psiholoģiju un ātri suni sadresēt, tagad no cilvēkiem dzirdu, ka suns ir ļoti gudrs, jo zin daudz komandas. tā ka es teiktu, ka suns viegli pakļaujas dresūrai. ja neņem vērā visādus tojterjerus, kuriem acis lielākas par smadzenēm, ar ko būs grūtāk , bet tavējais izklausās pēc suņa un arī nevajadzētu būt problēmām!
pirmkārt jāpanāk, ka suns tevi uzskata par saimnieku - viņš tev pakļaujas, bet tu viņam nē.
ja suns izdara tev pa prātam, tad jādod viņa mantiņa vai našķis un jāpaslavē, vēlāk pat var tikai paslavēt, bet tas kad viņš mazliet pieaudzis.
ja viņš nedara tev pa prātam, tad vari mācīt nedrīkst vai fu, kam vienmēr seko sods vai pazemojums (pazemojums pat efektīvāks, ja tas ir citu suņu klātbūtnē). sodīt arī nevajag stipri, pietiek ar dvieli viegli uzšaut vai ar avīzi pabaidīt.
dienā ar suni vajadzētu kādu stundu pamācīties un rezultāti būtu jau ātri manāmi. atkārtošana zināšanu māte. lasi speciālo literatū

pirms 13 gadiem  

unknown (Google), pirms 13 gadiem :

izstāsti saviem ģimenes locekļiem, ko viņam mācīt un ko atļaut, lai nav nekonsekvence. ja viens viņam ļaus sēdēt dīvānā, otrs aizliegs, viens liks iet blakus labajam sānam, otrs kreisajām, tad sunim galvā būs apjukums un būs grūtāk iemācīt vairāk komandas. novienojaties, kur sunim ir vieta, lai neviens nebaro no galda utt. te visu neizstāstīt, tā ka vajadzēs vien palasīt kādu grāmatu.

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

ja taa ir kuciite, tad peec pirmaa vinjas metiena vinja ignorees visus trikus

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Grāmatnīcā pa 1.50 grāmata par suņiem un dresūru, es arī ņemos ar savu laiku, tik gudrs, ka komandu pilda jau pēc ceturtās, piektās reizes(mācīšanas)pareizi te teica, ka tikai ar komandām nejaukt sunim galvu.

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Āris Seisums

+39681

 
Tas ir viens no gudrākajiem un uzticīgākajiem radījumiem. Viegli apmācāms, bet bez zināšanām tikpat viegli apmācās nepareizi. Labāk jau pameklē kinologu un vismaz pakonsultējies.

pirms 13 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.