Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Valērija

+10

 
  • 2

    Atbildes

  • 1 balss
  • 2372 skatījumi

Kucēnu dresēšana

Dzīvnieki » Suņi

Ko teiksiet - vai suni var pietiekami labi apmācīt paši mājas apstākļos vai tomēr suņu skola būtu
ļoti ieteicama? Un varbūt tad ir kādas skolas vai konkrēti cilvēki, kurus varētu ieteikt?

Pirms 13 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 3

    balsis

Āris Seisums

+39681

 
Var! Bet labāk būs "suņu skolā". Tur apmācīs īsākā laikā un profesionālāk gan pašu suni, gan saimnieku. Dzīvniekam tur ir iespēja socializēties un iemācīties labāk atpazīt savējos no svešiem, kas ir grūti izdarāms mājas apstākļos.

pirms 13 gadiem  

Uldis Segliņš, pirms 13 gadiem :

Pilnīgi piekrītu. Iesācējs var pieļaut būtiskas kļūdas suņa audzināšanā, kuras pēc tam likvidēt var būt neiespējami.

unknown (Google), pirms 13 gadiem :

sunim ir tikai viens saimnieks un to viņš klausīs vislabāk, tā ka es uzskatu, ka saimniekam arī jānodarbojas ar dresūru.

Āris Seisums, pirms 13 gadiem :

"Skolā" tā arī notiek. Ar dresūru nodarbojas pats saimnieks. Instruktors palīdz abiem. Ir iespējams iemācīt, kurš ir saimnieks, bet pārējo var arī cits, vēlams tomēr ģimenes loceklis, darīt.

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Es ar domāju par suņa dresūru, bet apskatījos sludinājumos ,ka baigai ceņņiks. Nopirku dresūras grāmatu un dresēju precīzi pēc tās. Rezultāts ļoti labs, man arī ir suns (laika), kas ļoti labi padodās dresūrai. Starp citu, suns dresūrai vislabāk padodās līdz gadam, kaut gan manējam vajag dauzīties un jāpiestrādā pie klausīšanas.

pirms 13 gadiem  

Āris Seisums, pirms 13 gadiem :

Tur tevi nedaudz jāapbēdina. Laika dauzīsies vienmēr un ar klausīšanu tā būs, kā būs. Šis suns ir radīts izdzīvošanai un vilkšanai. Viņam nepārtraukti ir jābūt formā. Lai izdzīvotu, viņam izteikts bara instinkts, tāpēc viņam ir vajadzīgi citi suņi vai vismaz ļoti līdzdarbojošies cilvēki. Tāpat arī plašums, kur izskrieties.

Lai tev veicas! Suns tiešām gudrs.

Valērija, pirms 13 gadiem :

Man ir labradora kucēns. Pagaidām esmu sākusi dresēt pēc internetā atrodamajām pamācībām un līdz šim veiksmīgi ir apgūtas komandas "šurp" un "vieta", pa reizei arī apsēžas pēc komandas. Bet tad jau laika gaitā skatīšos, kā būs. Cik saprotu, tad uz suņu skolām (nezinu kā pareizi saucas :) ) ved sākot ar kādiem 4iem mēnešiem? Tad līdz tam brīdim mums vēl ir pietiekami laiks, lai šo to pamācītos mājās.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.