Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 5

    Atbildes

  • 2 balsis
  • 2393 skatījumi

Labdien. Ra ko man suns var but slims?vinja loti daudz dzer,katru minuti prasa dzert,un ara prasas tikai tadelj lai padzertos pelke.

Dzīvnieki » Suņi

Manam sunim ir 6 gadi, vinja ir maza,mamma vinjai ir pikenis,bet vinja ir lidziga, vinjai taka epelepsija cilvekiem ir. tiesa tas pats,siekala,visa tric,dazkart ari apcurajas. Vinja dzer ka nenormala,mes jau nedodam,jo nevaram paspet tad vinju izvest ara. vinja dzer jebko,kads ara izleja alu vinja skries lai to izdzertu . Majas vinja gulj pie savas bljodas,un raud lai ielej vinjai udeni, kas ar vinju var but? Veterenararts man neko neteica. Tapec prasu jums,varbut kadam ar savu dzivnieku taa bija,vai kads kko zin? Loti uztraucos par savu sunjuku,un gan ari loti stresoju,jo vinja neliek mieru.

Pirms 12 gadiem

Nee salju an neko nav edusi...labi barojam. par cukur diabetu es ari domaju,bet pat cilveki TIK DAUDZ nedzer. Nee vinjai kuceni toch nevar but,gribejam,bet pagaidam nav sanacis .un tagad veel slimo.

Lienite Kenepe, pirms 12 gadiem

 

Atbildes (5)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Jana

+4383

 
Pastiprinātas slāpes bieži vien norāda uz nopietniem veselības traucējumiem. Dažos gadījumos sunim nepieciešama STEIDZAMA ārstēšana.
Aizvediet dzīvnieku pie cita vetārsta!!!

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Māris

+9765

 
Lienīte,iesaku tev noteikti meklēt vetārstu kurš atrod vainu,jo man bija tāpat ar suņuku,dzēra nemitīgi,ārā laist nevarēju jo to vien darīja ka dzēra ūdeni kur vien bija pieejams ,pat divus litrus vienā piegājienā un diemžēl pēc mēneša nobeidzās un vainu no kā tā arī neuzzināju

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Priekšnieks

+81436

 
moš vienkārši kautko sāļu saēdies...?

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Kate ****

+20

 
Labāk pameklē citu vetārstu. Tas nav normāli, ka ārsts nezina vainu. man šķiet, ka varētu būt cukura diabēts, jo tādos gadījumos arī cilvēki daudz dzer šķidrumu.

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Chuck Norris

+16706

 
nav bijusi saskarsme ar vīriešu kārtas suni kaut kad nesen? kuces ,kad ir stāvoklī, ļoti daudz dzer.

pirms 12 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.