Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 5

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1509 skatījumi

Kurš suns būs laimīgāks? Kurš dzīvos mājā vai kurš dzīvos ārā un pie ķēdes?

Dzīvnieki » Suņi

Kāda ir jūsu pieredze un domas.

Pirms 11 gadiem

 

Atbildes (5)

 
Labākā atbilde
  • 3

    balsis

Egils Dālmanis

+81191

 
Laimīgāks tas ,kas dzīvo gan ārā ,gan iekšā un bez ķēdes noteikti.
Tas ,kuram ir pietiekami liela teretorija ,kur izskrieties.
Suņa pielikšana pie ķēdes bojā tā raksturu.Ar cilvēku būtu līdzīgi...

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Māris

+9765

 
suns ir bara dzīvnieks un viņš tevi un visus ģimenes cilvēkus neuzskata par kautko atsevišķu,bet par vienotu baru un dabā no bara norobežo,izstumj tādus indivīdus kuri ir kautkā nogrēkojušies pret baru un tad izstumtajam ir jāturas malā un viņš nevar piedaliities bara aktivitātēs, nu un tāpat izstumts jūtas tas pieķēdētais suņuks,viss bars(ģimene,cilvēki)kautko dara un nodarbojas,bet viņš tur daliibu nevar ņemt,viņš visu laiku jutiisies kā kautkas sliktāks par pārējiem,ir jāļauj sunim darboties un piedaliities ikdienas lietās,tas nenoziimē ka viņš jāņem liidzās gultā,jāguļ viņam tur kur tu ierādi ,vai istabā vai ārā,tā tu liksi saprast arii ka šajā barā tu esi dominējošais un viņš drusku zemākā pakāpē,tā arii dabā tas notiek :)

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

es domāju ka vislabāk ārā un nožogājumā jo man pazīstamam cilvēkam bija viens kucēns kuru pielika pie ķēdes viņš bija nejauks svešiniekiem rūca uun gribēja kost pat ja saimnieks teica ka nedrīkst bet viņam vēlāk bija velviens suns tās pašas šķirnes un viņš bija nožogojunmā viņu veda ārā izskraidīties un viņs bij pret visiem jauks nav kodis ne reizi un ļoti reti rūc tapēc e uzskatu ka jātur nožogājumā un vismaz trīs reiz nedēļā jāņem pie pavadas un jājiet pastaigāt

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Atkarīgs no šķirnes, pie ķēdes laimīgs nebūs neviens, bet aktīvs suns, kuram vajag kustības un rosību un darbošanos, mājās var nojūgties ātrāk kā pie ķēdes, kur vismaz ir kaut kādas nodarbes.

pirms 11 gadiem  

aina lindemane, pirms 11 gadiem :

Jā,ja ķēde gara un suns var pakustēties, turklāt pie ķēdes vēlams pieradināt jau no mazotnes. Piesietam jābūt arī tādā vietā,lai suns var visu pārredzēt un uzmanīt. Ja suns nav agresīvs,viņu var reizēm palaist izskraidīties. Labāk par ķēdi būtu dārzā aiz šoga. Dzīvoklī,manuprāt, būtu pēdējākais no variantiem,ja vien sunīts nav mazs skaistumiņš.

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Kaspars

+3137

 
A pats kaa labaak ??? ;))))

pirms 11 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.