Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Edgars

0

 
  • 3

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 965 skatījumi

Suns nepilna gada vecumā nokārtojas mājās!

Dzīvnieki » Suņi

Mūsu Baltais Vesthailendas terjers nepilna gada vecumā joprojām mēdz nokārtoties mājās. Ir kādi padomi kā viņu atrunāt to darīt?

Pirms 11 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Biežāk ved ārā līdz 1/2gadam ik pa 4h vēlākā vecumā intervālu palielina

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Priekšnieks

+81436

 
Edgar - un ja jau Tu esi tāds suņu dresēšanas (jeb Tev noteikti labāk patiks vārds - audzināšanas) eksperts, kapēc tad uzdod šeit tik stulbus jautājumus?

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Priekšnieks

+81436

 
ar mietu pa olām, ar purnu sūdos.

pirms 11 gadiem  

Vārds Uzvārds, pirms 11 gadiem :

Ļoti normāla atbilde, kurš pamuļķis mīnusu bija ielicis? Dzīvniekiem ir zema līmeņa intelekts (starp citu - tāpat kā lielākajai daļai šejienes jautājumu uzdevēju...), un fiziska kodēšana ir visvieglākais veids, kā izsaukt nosacījuma reaģēšanu, šajā gadījumā - nedirst mājās.

Edgars, pirms 11 gadiem :

Tu esi muļķis un izskatās, ka tev dzīvnieka neviena mājās nav. Tas, kurš šādi izsakās, nav labs cilvēks. Mans viedoklis. Pukts. Tavi vecāki tevi, laikam, bērnībā arī sita, kad apkakājies, ne? Ja tā nav, tad padomā, ko runā!!! Cik mīnusus vajadzēs, tik saliks tev, atbilžu guru.

Priekšnieks, pirms 11 gadiem :

Edgar - vai tad es mēģinu apgalvot ka esmu gudrs vai ka man mājās ir dzīvnieki? :oDDD
Ja Tu domā ka mīnusi mani kaut mazākā mērā apbēdina, diemžēl būšu spiests Tev likt vilties.

Edgars, pirms 11 gadiem :

Jautājums ir normāls, prasīju tikai pēc padoma. Tava atbilde ir nehumāna un stulba. Ja tu uz visiem jautājumiem tā atbildi, tad nesaprotu kā tu esi sapelnījis tādus plusus? Pats saliki?
Pret dzīvniekiem nedrīkst izturēties nežēlīgi. Ja tu to nesaprotu, tad tev nav sirds un nav ar galvu vss kārtībā, čalīt. Skumji, ka ir tādi cilvēki kā tu.

Priekšnieks, pirms 11 gadiem :

Ja godīgi, es arī nesaprotu par ko man tos plusus liek, jo principā ar maksimālu sarkasmu atbildu uz visiem stulbajiem jautājumiem.
Jā, dzīvnieki ir mūsu labākie draugi, bla, bla, bla... Glābsim visus pagrabu kaķēnus, ārstēsim neglābjami slimos un arī Līgatnes lāci derētu augšāmcelt... Bet redzi - ja Tu paņem suni, tad Tu esi par viņu atbildīgs. Tu esi atbildīgs arī par viņa sūdiem un ja vēlies lai suns uztver Tevi kā barvedi, nevis...

Priekšnieks, pirms 11 gadiem :

...kā bara locekli, tad Tev pret viņu arī attiecīgi ir jāizturas. Citādi nebrīnies, ka kādam viņš iekož, neklausa komandām, kakā kur pagadās, guļ uz spilveniem, grauž mēbeļu kājas, rok bedres dārzā u.t.t.

P.S.
Sirds man ir. Par galvu neesmu pārliecināts, kaut arī officiāla mediķu atzinuma par to ka kaut kas nebūtu riktīgi, man nav. :oP

Anrijs zaharevics, pirms 11 gadiem :

Kad ateja būs slēgta un tu gribēsi dirst paprasi kādam lai arī tev kāds ar mietu pa olām uzdod :D

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.