Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 2

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 982 skatījumi

Kas tas viņai tāds ?

Dzīvnieki » Suņi

Sunei viens pups baigi uzpampis , pārējie visi normāli . Gaidībās nav bijusi . Apmēram ,kā divi , trīs zirņu lielumā ... !!!!!!!!!!!!!!!!! Nav kāds audzējs . Vetārsts arī nezināja teikt .

Pirms 7 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Āris

+4765

 
Var jau būt ka nav nekas nopietns,man gan ir bēdīga pieredze šādā gadījumā ar manu suni.
Kopš tā laika tā arī citu suni neiegādājos.Sākās tieši tāpat kā tavējam,ārsts gan uzreiz noteica ka tas ir vēzis.Pateica ka operāciju taisīt nav vairs jēgas.Pēc gada kļuva tik slikti ka vajadzēja iemidzināt.Bēdīgas beigas.Bet parādi varbūt vēl kādam ārstam,jo cik ārstu tik patiesību.

pirms 7 gadiem  

Aivars Dembovskis, pirms 7 gadiem :

Nu jā , jāskatās ko lai dara .

Aivars Dembovskis, pirms 7 gadiem :

Izrādās tas bija kaut kāds nelabvēlīgs audzējs - izoperējām , viss labi ............

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Manai kucītei bija tas pats. Viņa nebija sterilizēta un ar to viss sākās... Tava suņu dāma ir sterilizēta? Nu manai kucītei tas sākās ar to ka viņi bija viltus grūtniecība ko apstiprināja vetārste. Tava sune neuzvedās pirms tam dīvaini? piemēram nesāja mīkstās rotaļlietas un uzskatīja tās par saviem bērniem? Mums beidzās tas viss ļoti labi! Vetārste atbrauca ,apskatīja, pateica ka jāsterilizē savādāk nekas labs nebūs un ka pirmdien atbrauks pakaļ. Atbrauca, aizveda, sterilizēja, atveda atpakaļ. Un sunei pēc 2 dienām bumbuļi izzuda!!!! Nu protams nevar zināt vai jums ir tas pats gadījums... Bet nu labu veiksmi! ;)

pirms 7 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.