Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Elīza

+2185

 
  • 2

    Atbildes

  • 3 balsis
  • 1292 skatījumi

Vai gailīšus akvārijā var turēt ar neoniem? Un cik lielam jābūt akvārijam?

Dzīvnieki » Zivis

Cik lielam jābūt akvārijam, lai varētu turēt 1 gailīti un apmēram 4-5 neonus? (Ja var turēt kopā!) Litros.

Pirms 11 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Evelīna

+133

 
jā, kopā drīkst turēt. uz vienu zivtiņu jābūt apmēram 2-4 l, tātad rēķinot, tev derētu apmēram 15 l akvārijs, bet ja vēlies lai zivtiņas ir veselīgas, un ja vēlies lai tām būtu daudz vietas kur peldēt (neaizmirstam par filtriem,sildītājiem,dekorācijām) vislabāk būtu, ja tev būtu apmēram 25 L akvārijs, vai lielāks. Personīgi es ieteiktu tev ņemt 30 L akvāriju, pievienotu vēl dažas zivtiņas un viss būtu ļoti forši. Atceramies - jo lielāks akvārijs, jo vieglāk tīrīt. Ceru, ka palīdzēju! (:

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

uz 1 zivtiņu vaidēja apm 2-4l udeni lai viņai būtu ērti

pirms 11 gadiem  

Elīza, pirms 11 gadiem :

Paldies, bet Jūs neatbildējāt uz svarīgāko jautājumu.

1)Vai drīkst turēt kopā?

Jānis Eglītis, pirms 11 gadiem :

godīgi sakot neesmu specjālists, bet 1 manam draugam bija gailītis un saliktas kopa ar citām zivtiņām, taka es domāju ka problēmām nevaidzētu būt
vienīgais gailītis skaitās agresīva zivtiņa, kopā ar citām zivtiņām viņa būs mierīgāka, tpc arī saka ka akvārijā gailīšus var likt vairākus vai ja liek vienu tad var ielikt spogulīti.

Elīza, pirms 11 gadiem :

Vienā akvārijā NEDRĪKST turēt 2 vai vairāk gailīšus! Abi nekavējoties sāks kauties, un beigās viens no tiem nomirs, un arī vēlāk otrs nomirs no ievainojumiem. Gailīšus nevar turēt ar dažām zivtiņām, bet ar dažām var. Tagad paskatījos internetā un atradu, ka gailīšus nevar turēt ar zivīm, kurām ir krāšņas un lielas astes. Gailītis to noturēs par gailīti un sāks ar to kauties. Tad jau sanāk, ka neonus var turēt, jo tiem nav krāšņas astes.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.