Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 7

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1399 skatījumi

Kas var draudēt, ja suņi sakož kaimiņu kazas?

Dzīvnieki » Citi mājdzīvnieki

Tātad 2 suņi aizbēga no mājām un nokož kaimiņu kazas(3). Kā mierizlīgums tiek piedāvātas 3 jaunas kazas vietā, kuras nez kāpēc nevajag, bet tiek prasīti simtiem lati kompensācija, jo bērni esot jābaro!!! Vien vārd sakot ir iesniegums policijā, jo vienoties nespējam. Kāds var būt rezultāts?

Pirms 12 gadiem

 

Atbildes (7)

 
Labākā atbilde
  • 5

    balsis

Kur divi latvieši tur bez policijas un tiesas "taisnību" grūti atrast. Bet saki kaimiņam, lai ņem vien kazas, jo gadījumā ar policiju un tiesu process būs ilgs un, tiešām, var vēl nākties pierādīt gan to vai viņam vispār bija kazas, vai tie bija tavi suņi, un šajā laikā(mēnešus vai pat gadus) bērniem ko ēst nebūs.

pirms 12 gadiem  

Uldis Segliņš, pirms 12 gadiem :

Ritīgi teikts!

500

Labākā atbilde
  • 5

    balsis

ja kazas nav oficiāli reģistrētas un tam cilvēkam nav nekādu pierādījumu tu vari gāst viņu no kājām un apsūdzēt par nepareizu liecības sniegšanu policistiem

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 4

    balsis

Ivars Magone

+35227

 
Viņus interesē tikai nauda un ne kazas. Tava situācija nav tik bezcerīga, nepiekāpies. Pārdomā, ko saki liecinieku klātbūtnē.

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Māris

+9765

 
iesaku tev vienoties ar kazu iipašnieku,nu protams nevar iisti piekrist ka pieaugušu kazu vietā tu piedāvā mazus kazlēnus,kuri vēl pāris gadu būs atkal jābaro...neiekulies nepatikšanās un necenties sarežģīit lietas izmeklēšanu ,atceries ka pēctam vari tikt ievilkts tiesu procesos uz vairākiem gadiem,pēc tiesas par kazu nokošanas,kaimiņš var iesniegt tiesā lietu par kompensācijas piedziņu no tevis par iepriekšējās tiesas izdevumiem,(ja tevi atziis par vainiigu),jo ilgāki un sarežģiitāki būs tiesas procesi,jo beigās tu vari dabūt samaksāt fantastiskas summas,jo no tā kurš atzīsts par vainiigu var pietiesāt visus izdevumus un ja kaimiņš uzņēmiigs,tad vēl vienā tiesas procesā viņš var prasiit morālo kompensāciju(piemēram sakarā ar to ka viņa bērns redzēja kā tavi suņi sakropļojuši viņa miiļo kaziņu utt.) tāka apdomā labi,es tev iesaku beigtās kazas prasiit lai atdod tev (nobarosi suņiem)un samaksā par kazām pēc tirgus vērtiibas ,cik maksā pieaugušas kazas.

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

DamagE

+26662

 
interesants gadijums, ja uz policiju tad pec pilnas programmas, un saki ka sunji nav pie vainas, ka tas vis maksligi inscinets un visi apstaklji par to liecina [ja grib tikai naudu] kamer vaina nav atzita tikmer neesi vainigs takaa loti liels laiks paies kamer kazam uztaisis medicinisko ekspertizi, ja atzis ka sakoda tiesi kads no sunjiem, tad versies ar prasibu tiesaa, kas sakoda, lai pats ari atbild par savu ricibu, nelabi jau sanak tiesu apgrutinat ar sadam prasiibam, bet kamer notiek apstaklju izmeklesana tikmer neesi vainigs, un kazas ipasnieki paliek pie sasistas siles.. ka jau vienmer!

pirms 12 gadiem  

aina lindemane, pirms 12 gadiem :

Nav ko te dzīt demagoģiju. Varbūt ir liecinieki,ka tieši šie suņi sakoda,kā arī veterināra slēdziens. Turklāt varbūt viņi kazas neņem tādēļ,ka tiek piedāvātas sliktākas kvalitātes.

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

slaucamu kazu pie mums var nopirkt pa 20 ls

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Es jau arī nebūtu mierā, ja man pieaugušu kazu vietā piedāvātu kazlēnus. Noskaidro kādu naudu maksā gaļas uzpircēji un vari mēģināt pakaulēties par to cenu un nokārtot šo lietu atbrīvojot sevi no šīs problēmas, nevis kā šeit citi aicina visu sarežģīt un paildzināt.

pirms 12 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.