Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 5

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 4167 skatījumi

Kā iznīdēt ūdens žurkas

Dzīvnieki » Grauzēji

Pirms 11 gadiem

 

Atbildes (5)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Māris Rudzītis

+36739

 
vēl vajag kaķi un mazkalibra šauteni. Un izvākt žurku slēptuves (krūmus, garu zāli). Jādomā, ka žurkām pie Tevis klabi dzīvojas, ja jau viņu ir daudz.

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Āris

+22646

 
Ar žurkām un kurmjiem mēģinu cīnīties jau daudzus gadus.Pret kurmjiem palīdz pareizi uztaisītas dzirnaviņas kuras gan rada nepatīkamu skaņu un darbojas ap 10m rādiusā.Bet 90% cilvēku tās nezina kā pareizi uztaisīt un sanāk kaut kāda grabēšana.Bet tagad par brīnumu no Ķīnas kas bija nopērkams Maximās divas nedēļas atpakaļ.Tā kā kurmju apsēstas bija puķu dobes bet līdzās grāvim pilns ar ūdensžurku alām nopirku šos skaņu devējus ar saules baterijām.Tas ir pārsteigums bet no tā laika klusums.Nožēloju ka nopirku tikai divus gab.

pirms 11 gadiem  

Āris, pirms 11 gadiem :

Vēl aizmirsu pateikt ka šie zemē ieduramie aparāti man novietoti ap 20m viens no otra un strādā arī naktī.Signāls dzirdams tikai gandrīz pieejot tiem klāt,atkārtojas ik pēc 35sekundēm.Jāsaka šie aparātiņi mani pārsteidza ar savu darbību,vienīgais zemesvēžus tie neietekmē ,žēl gan.Cena bija 4,60ls.

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Ivars Magone

+35227

 
Iznīdēt laikam neizdosies, tad jālaiž gaisā viss dārzs. Savulaik efektīvi līdzēja ap 30 centimetru plata šifera joslu ierakšana. Darbs liels. Vēl var likt dzirnaviņas, lai tās vējā griežoties vibrē. Universāla līdzekļa pagaidām nav.

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Vienīgais veids kā viņas iznīdēt ir ar indi, jāņem vērā, ka ja ūdens žurkas sajutīs, ka ēsmai ir pieskāries cilvēks tad to neaiztiks. Vēl var viņas medīt. Bet tāpat parādīsies jaunas takā no viņām var atbrīvoties tikai uz laiku.

pirms 11 gadiem  

Māris Rudzītis, pirms 11 gadiem :

jāņem vērā, ka indi dabūs arī tie, kas no saindēto ēsmu ieēd vai žurkām pārtiek (kaķi, vanagi, ciršļi), inde nonāks arī augsnē.

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Valdis Tomsons

+27842

 

pirms 11 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.