Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67090 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Valdistt

+8491

 
  • 6

    Atbildes

  • -2 balsis
  • 1935 skatījumi

Nevēlos kurināt kaut kādu naidu, bet kā jūs vērtējat faktu, ka pa ielām braukā aizvien vairāk mašīnu ar Krievijas karogiem uz paneļa?

Politika un valdība » Pilsoniskā līdzdalība

Gribētu saprast šādas rīcības iemeslus un motivāciju gan no pašiem šoferiem, gan pārējiem. Vai jūs piekrītat, ka tā ir zināma veida provokācija, vai tā ir kāda tiekšanās uz PSRS laikiem, vai arī cīņa par savām tiesībām?

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (6)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Savs Choms

+17917

 
tak lai braukaa....ir nu gan atradushi par ko uztraukties...mani tas absoluuti ne uztrauc, ne aizskar...galu galaa dziivojam demokraatiskaa videe un valstii un katram ir lauts paust savus politiskos, religiskos un visa cita veida uzskatus...
bet latvietis jau taads ir, vienmeer cepsies par niekiem....

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Pasaku Vecis

+16709

 
Protests normāls - mēs arī krievu laikos nēsājām auseklīšus un sarkanbaltsarkanās krāsas godājām, izrādot protestu pret padomju savienības totalitārismu.

pirms 14 gadiem  

Pasaku Vecis, pirms 14 gadiem :

P.S. Vērtēju normāli - ar krieviem kašķu man nav, katrs var godāt savu tēvzemi - leiši braukāt ar leišu karogiem etc. Vairāk tas ir akmens integrācijas lauciņā - acīm redzot latviešu sabiedrība nepieņem krievu tautības pilsoņus savā sabiedrībā, līdz ar to viņi dzīvo savā kopienā un attīsta savus savstarpējos sakarus, savu kultūrvidi un uzskata savu trikoloru par kādu vienojošu elementu un protesta simbolu, tāpat, kā Andreja lentīti uzvaras dienā.

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Māris Raugulis

+166750

 
Tas ir viens no nacionālās/reliģiskās identifikācijas simboliem, kas pie mums nav aizliegts.

Ar;i citur ir līdzīgas problēmas:
"Francija pirms sešiem gadiem spēra stingru soli pret savā valstī dzīvojošajiem musulmaņiem - 2004. gadā tika aizliegts sabiedriskās vietās valkāt uzkrītošas reliģiskas zīmes, vai nu tas būtu liels krusts kaklā, ebreju kipa vai musulmaņu lakats."
http://www.apollo.lv/portal/news/articles/192820
Es gan tikai no šī raksta uzzināju, ka musulmaņi valkā kipas un nēsā lielus krustus kaklā...

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Guntis Kalns

+4326

 
Smieklīgākais ir tas, ka šie Krievijas "patrioti" parasti braukā ar vācu mašīnām :) Ja jau cilvēks ir tāds Krievijas fans,tad viņam drīzāk piestāvētu "Lada Kalina" vai kāds cits turienes ražojums, piemēram 412. moskvičs :))

pirms 14 gadiem  

Inese Kugelberga, pirms 14 gadiem :

Nu labi ,ka latvieši braukā ar Latvijas mašīnām :)))Un tev jau noteikti mugurā un kājās ir LAVIJAS ražoti apģērbi

500

Labākā atbilde
  • -1

    balsis

Indra (I.T.)

+14935

 
Ja esi lasījis Finka pareģojumus, viņš sacījis šādi - Latvijā sāks valdīt žīdi un krievi, kuri Latviju izlaupīs pliku un nabagu. Pēc pareģojumiem tas jau sāk notikt. taču Finks arī prognozējis, ka visi žīdi un krievi, kuri uzdarbosies un nelegāli savāks visas bankas, uzņēmumus un zemes, pasaules spiediena rezultātā kādu dienu dabūs to visu latviešiem atdot un aizbraukt no mūsu valsts. Krievija kā valsts sabrukšot, palikšot tikai kāda neliela strēlīte ap Maskavu, Baltkrieviju un Kaļiņingradu, kurā valdīšot posts un bads. Tad krievi izplūdīšot pa visu pasauli. Tā Finks prognozējis, redzēsim, kas notiks. Man nekas nav pret krieviem vai žīdiem, ja vien viņi nebūtu tādi zagļi. Ja esi dzirdējis teicienu, pasauli pārvalda žīdi un viņus, līdzīgi kā krievus, uzskata par vienu no briesmīgākajām tautām. Nu, nezinu, dzīvosim un redzēsim, bet krievu vidū ir arī daudzi jauki cilvēki. :)

pirms 14 gadiem  

Indra (I.T.), pirms 14 gadiem :

Lai viņi braukā ar tiem karogiem uz paneļa, mani tas neuztrauc. :) Viņiem ir tāda īpaša mentalitāte, krievi pēc dabas ir bravūrīgi un asi reaģē uz visu. Tas viņiem ir asinīs, tāpat kā mums klusēt un kaunēties par visu lienot zemāk par zāli. Katram ir tiesības savā mašīnā turēt kaut vai Spānijas karogu, ja viņam patīk. Varbūt cilvēki tā jūtas labāk :)))

500

Labākā atbilde
  • -1

    balsis

Viktorija Vitola

+5509

 
Varbūt tas ir protests pret absurdo situāciju ,kurā valdība ir nostādījusi visus Latvijas iedzīvotājus ,gan pilsoņus ,gan nepilsoņus.

pirms 14 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.