Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Ilze Zundāne

+9327

 
  • 6

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1491 skatījumi

 

Atbildes (6)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Egils Dālmanis

+81191

 
Var jau mazgāt arī ar sinepju pulveri, bet tas noteikti iznāks dārgāk , jo būs vajadzīgs lielākos daudzumos. Acīm redzot Feri iesaka tieši tā efektīguma dēļ, jo nepieciešams ļoti nedaudz ,lai izškīdinātu taukus.
Es personīgi lietoju Cif.Arī tas ir vajadzīgs maz un ļoti efektīgi neitralizē taukus.Pie Feri un tamlīdzīgiem mazgātājiem man nepatīk ārkārtīgā putošanās un ziepīgums ,kuru gandrīz nav iespējams noskalot ne no traukiem , ne rokām.

pirms 8 gadiem  

Ilze Zundāne, pirms 8 gadiem :

Paldies par atbildi un padomu! es arī turpmāk lietošu Cif. Mana mamma taukainu trauku mazgāšanai lieto pelnūdeni, viņai ir privātmāja un pelni ir pa brīvu. Un labums augsnei-pelni der dārza mēslošanai pienācīgā atšķaidījumā. :)

JanKa, pirms 8 gadiem :

Dzeramā soda ļoti labi noņem taukus. No pelniem agrāk gatavoja sārmu gan trauku gan veļas mazgāšanai.

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Juris Maksis

+5904

 
Jebkas, ja to lieto lielās devās, ir kaitīgs. Savukārt, piemērām indes, pietiekami mazās devās nekaitē.

pirms 8 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Jānis Bāliņš

+5436

 
Kurš Tev ir teicis ka Fairy ir kaitīgs?

pirms 8 gadiem  

☂ Vilnis ☂ ☂Reinholds ☂, pirms 8 gadiem :

Pamazgā traukus biežāk,tad redzēsi :D

Ilze Zundāne, pirms 8 gadiem :

Palasi internetā-meklētājā uz vārdu Fairy parādās briesmu lietas.

Ilze Zundāne, pirms 8 gadiem :

Vilnim-Tev varbūt to Fairi nepieciešams iedzert :D, lai pārliecinātos. :D, ar dermatītu , astmu un vēzi būs bik par maz.

Jānis Bāliņš, pirms 8 gadiem :

Nevajag lasīt briesmu lietas, it sevišķi uz nakti. Un Fairy ir domēts trauku mazgāšanai, ko arī daru kopš Fairy parādījās mūsu veikalu plauktos, nevis dzeršanai.

Jānis Priedis, pirms 8 gadiem :

To teica konkurenti. Cif, piemēram. Es pirku feiri, pērku un pirkšu. Tieši tāpēc, ka labi puto. Neputojošie ir neekonomiski. Tu nezini šķīdina taukus vai nē, tāpēc lej vēl. Feiri tu labi redzi - putas ir, tad viss labi. Vairāk liet nevajag. P.s.
Ir vēl labs līdzeklis - frog, vai kaut kā tā saucās. Emblēma - zaļa varde. Taukus šķīdina tā, ka liekas, ja uzlies uz vēdera speķim, tauki izšķīdīs un paliks kačoks.

☂ Vilnis ☂ ☂Reinholds ☂, pirms 8 gadiem :

Ilze,man nekas nav jādzer:D Man tuvi cilvēki strādā ēdināšanas iestādē,tāpēc labi zinu kā tas fairy kaitē ādai.

sisqo kid, pirms 8 gadiem :

Ilze, Vilni, pastāstīstiet mums pārējiem arī, kas tajā Fairy ir tik slikts, kaitīgs, jo pats es arī lietoju to?
Un Ilze, pēc vārda Fairy, googles meklētājs man atrod tikai pasaku Fejas.

☂ Vilnis ☂ ☂Reinholds ☂, pirms 8 gadiem :

Kaitīgs tas,ka pastāvīgā saskarē ar ādu rodas alerģiska reakcija,jeb visu dienu mazgājoties ar to fairy rokas ir pagalam.Mājas apstākļos,kad jāizmazgā pāris trauki,nav ne vainas.Es arī mājās izmantoju tikai šo.

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Es traukus mazgāju ar "Dish drops",nau kaitiks...un feiri un citi lidzekli netirumus izkidina un kartigi ne noskalo ar DISH DROPS netirumus savac un noskalu un smarza ir neitrala...

pirms 6 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Māris Rudzītis

+36739

 
interesanti palasīt. Piebilstams: sterilitāte ir baktēriju bendēšana, to nodrošina sārmaina vide - arī pelnūdens, soda. Parasti tur antibiotiku nav, atšķaidītas šīs vielas ir puslīdz draudzīgas videi. Taukus šķīdina virsmas aktīvās vielas - ziepes, putas, fermenti. Speciālajiem līdzekļiem ir piedevas, kas dod vajadzīgo (?) konsistenci, smaržu, krāsu.

pirms 8 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Ingus Zīverts

+1369

 
Fairy kaitīgs,kaitīgāks par ko citu? Muļķības! Viss ir kaitīgs.Arī dzīvot kaitīgi,no tā mirst točna.Nedzīvojiet.:D

pirms 8 gadiem  

Ilze Zundāne, pirms 8 gadiem :

Nu, dabai protams visas šīs mākslīgi radītās lietas nojauc līdzsvaru, sekas jau šībrīža paaudze nepiedzīvos, bet patērētāju sabiedrībai jau vienalga-pēc pašiem kaut ūdens plūdi. No nesteriliem traukiem neviens nav nomiris, bet, kad baktērijas pieradīs pie šiem ķīmiskajiem līdzekļiem, radīsies multirezistenti štammi un tad mērim līdzīga epidēmija būs neizbēgama. Kaut kā jau tas ļaužu skaitus uz zemes dabai jāregulē-ir terorisms, multirezistentais stafilokoks utt.

Ingus Zīverts, pirms 8 gadiem :

Ir variants no šā visa izvairīties,dzīvot mežā un pārtikt no ogām un vāverēm...citas iespējas nav,jo...lai ko jūs teiktu,nu neizmantojiet to fairy,ja nav tāda vēlme,tas nemaina pilnīgi neko! Jūs tak izmantojiet dzīvē,par piemēru,velosipēdu,auto vai sabiedrisko transportu,vai kaut vai apavus tikai.Un tas viss tiek ražots kaitējot dabai.Ko jūs iegūsiet to visu neizmantojot?Pilnīgi neko! Tā ka...kā jau teicu,nedzīvot ir vienīgā iespēja izvairīties,diez vai to jūs vēlaties:)

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.