Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283675 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Edijs

+56

 
  • 3

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1842 skatījumi

vīza ASV

Politika un valdība » Vēstniecības un konsulāti

vēlējos uzzināt vai administratīvā sodāmība, kādas 3x, bet šobrīd ir jau pāris gadus dzēsusies kaut kādā veidā ietekmē vīzas izsniegšanu uz ASV?

Pirms 12 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
ASV ir viena no visstingrākajām imigrācijas politikām, kur vīzas vai ieceļošanas atļaujas izceļošanu ietekmē pilnīgi viss, dzēstam administratīvajam sodam nevajadzētu ietekmēt vīzas vai ieceļošanas atļaujas izsniegšanu, taču atrodoties šajā valstī, ir jābūt uzmanīgam, jo Uncle Sam uzrauga visu, visu reģistrē un šajā valstī ir vispilnīgākie reģistri, kas ir savstarpēji saistīti un redzami visām valdības institūcijām, ieskaitot roebžsardzi, vīzu daļas, imigrācijas kontroles, u.c. iestādes. Tāpat arī pilnīgi viss ietekmē jūsu kredītvēsturi, atliks tikai nokavēt kādu maksājumu vai nokavēt ierašanos tiesā jebkurā jautājumā pēc tiesas pavēstes un jūsu vēsturē parādīsies ieraksts un pēkšņi visas ASV bankas atteiks jebkuras debet vai kredītkartes izsniegšanu.

pirms 12 gadiem  

Edijs, pirms 12 gadiem :

sanāk, ja man ir kavēts, piemēram, kaut kāds kredīta vai tālruņa maksājums, tad man ir liela varbūtība nesaņemt šo vīzu?

Aivis Svirskis™, pirms 12 gadiem :

Tāda iespēja pastāv, kaut gan jūsu nosauktais varirāk attiecas uz banku pakalpojumiem un kredītvēsturi, ja savas saistības nepildat jūsu kredītvēsturē tūlīt parādās ieraksts un tas, ka esat ārzemnieks ir vēl papildus mīnuss un ļoti liela varbūtība, ka neviena ASV banka Jums vairs neuzticēsies un maksājumu karti neizsniegs. Vīzas piešķiršanu visticamāk tas neietekmēs, sodāmība gan var tikt ņemta vērā, pie vīzas vai ieceļošanas atļaujas izsniegšanas un to Jums vairs var nepiešķirt, ja regulāri

Aivis Svirskis™, pirms 12 gadiem :

izdarīsiet administratīvus pārkāpumus vai vēl ļaunāk izvairīsieties no to apmaksas.

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Niks

+120909

 
Tiešā veidā nē

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Āris Seisums

+39681

 
Vīza, kā tāda LR pilsoņiem uz ASV nav nepieciešama. Toties ir jasaņem ceļošanas atļauja bezvīzu režīma ietvaros. Tur nu var sanākt visādi...

pirms 12 gadiem  

Edijs, pirms 12 gadiem :

bet, ja darba ietvaros? :)

Āris Seisums, pirms 12 gadiem :

Nekas nemainās arī darba ietvaros (komandējums). Savukart, lai strādātu ASV ir nepieciešama darba atļauja. Lai paliktu ilgāk par bezvīzu režīma ierobežojumiem — uzturēšanās atļauja.

Aivis Svirskis™, pirms 12 gadiem :

Green card

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.