Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 5

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1831 skatījumi

cik ilgi vel Latvija bus sada situacija

Politika un valdība » Valdība

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (5)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

SINTIJA VINTERE

+643

 
Kad valdība izdomās, kā attīstīt Latvijas tautsaimniecības nozares, tad varbūt arī kaut kas mainīsies uz labo pusi.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Rihards Kluss

+2567

 
Veel ilgi taa buus.. Kameer buus cilveeki, kas gribees tikai nopelniit, nevis maksaat normaalas algas visiem, tikmeer arii Latvija sliigs lejaa. Taa nav normaala situaacija, kad piemeram shoferiem maksaa 300-350ls un taa skaitaas normaala alga... taa ir njirgaashanaas par cilveekiem. Un nevajag staastiit, ka pashi esam vainiigi, ka straadaat negribam, ka vajag dariit kautko lietas labaa un taml. Vaina IR cilveekos, bet tajos, kam skopums pautus nokaltees, bet vinji ne santiima vairaak neatdos saviem straadniekiem...

pirms 14 gadiem  

Uldis Segliņš, pirms 14 gadiem :

Ar to vien nepietiek, mums ārkārtīgi daudz kur ir ļoti neefektīva darbība. Arī privātās iestādēs, ne tikai valsts.

Aivis Svirskis™, pirms 14 gadiem :

Jūsu domāšana ir maigi izsakoties dīvaina! Tādēļ jau mūsu valsts ir nonākusi grūtībās, ka mēs pie visa vainojam citu cilvēku vēlmi nopelnīt un ar visiem spēkiem cenšamies nospiest uz ceļiem un sodit tos cilvēkus, kas pelna... Nevajag aizmirst to, ka jo vairāk uzņēmumi pelnīs, jo lielākas tie varēs atlauties maksāt algas, jo vairāk ienāks valstī nodokļu, jo lielākas sociālās garantijas varēs piedāvāt valsts saviem pilsoņiem... Valsts iestāžu darbinieki neko nepelna!

Rihards Kluss, pirms 14 gadiem :

Naivi domaat, ka jo vairaak uznjeemumi pelniis, jo lielaakas algas vinji maksaas.. Taa tas Latvijaa nenotiek. Musu valsts nonaaca gruutiibaas, jo 20 gadu laikaa nekas nav nopietns nav uzcelts, uz kaa vareetu balstiit musu ekonomiku. Visi cereeja, ka raushana turpinaasies muuzhiigi to neiegrozhojot. Latvijas sociaalaas garantijas ir 0, cerams vismaz, ka pensijas spees maksaat tiem, kam tgd 40 un 50 gadi. Par to diivainumu nu nez. Tagad visi runaa, ka vajagot tik straadaat, darbs jau esot...

Rihards Kluss, pirms 14 gadiem :

.., bet algas ir vnk izsmiekls, vinjas tiek vienkaarshi apgrieztas. Protams ir pamatotas algas "apgriezshanas" arii, bet vairumaa gadiijumu firmu iipashnieki izmanto iespeeju kaarteejo reizi kko ieraust savaa kabataa uz paareejo reekjina. Tieshi tas pats ir arii valsts sektoraa, arii tur ir savi vadiitaaji, kas zina kabatas, kuraas vienmeer var pasmelties. Piemeram SVF nemaz neesot licis apgriezt pensijas, tie bija musu valstsviiri, kas kaa vienmeer zinaaja kur panjemt, ja truukst... ;)

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Igors Kukulis

+1470

 
Kāda vaina situācijai, kas grib strādāt, tam nav ne vainas, bet kas grib sēdēt birojā pie kompja un saņemt piķi, tiem vēl ilgi būs grūti!

pirms 14 gadiem  

Aivis Svirskis™, pirms 14 gadiem :

Arī taisnība! Nevajag valsti uzskatīt par slaucamu govi!

Jānis G., pirms 14 gadiem :

Nav taisnība, it kā birojā pie datora sēž tikai dīkdieņi, kas dzīvo draugos vai spēlē Solitare. Ne jau tikai tie dod ieguldījumu Valsts ekonomikā, kas rok grāvjus, vai strādā 100latniekos!

SINTIJA VINTERE, pirms 14 gadiem :

Valsts ekonomikā ieguldījumu dod tikai tie birojos pie kompjiem sēdētāji, kuriem ir prāts , kā arī vēlme to attīstīt un realizēt savas darba spējas.

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Līdz Tu būsi gatava darīt ko valsts labā

pirms 14 gadiem  

Aivis Svirskis™, pirms 14 gadiem :

Arī nepareizs uzskats! Cilvēkiem nekas nav jādara valsts labā! Tirgus ekonomikā katram cilvēkam ir jādomā pašam par sevi un jācenšas gūt maksimālo labumu sev! Jo lielāku labumu tu sev gūsi ar saviem darba augļiem, jo vairāk naudas ieplūdīs valsts budžetā, jo vairāk naudas varēsi atļauties tērēt, jo vairāk dosi iespēju nopelnīt citiem un arī dzīves līmenis valstī uzlabosies!

Voo Doo, pirms 14 gadiem :

''...jo vairāk naudas ieplūdīs valsts budžetā...'' , jo bagātāki kļūs mūsu deputāti, bet situācija valstī nemainīsies.

☂ Vilnis ☂ ☂Reinholds ☂, pirms 14 gadiem :

Tur nu taisnība,tas būtu tas pats,kas mēģināt piepildīt cauru maisu ar graudiem.

500

Labākā atbilde
  • -1

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Latvija būs šādā situācijā, kādā tā ir nonākusi tik ilgi, kamēr mūsu vēlētā saeima un valdība centīsies Latvijā ieviest uz kapitālismu orientētu sociālismu ar plānveida ekonomiku, kur visu nosaka un kontrolē valsts. Ekonomika var attīstīties tikai tad, ja valsts neiejaucas privātajā sektorā un nenodarbojas ar biznesu! Tā kā Eiropas Savienība ir ļoti sociālistisks veidojums, tad atbilde ir tāda, ka Latvijā nekad nebūs labāka situācija!

pirms 14 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.