Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 4

    Atbildes

  • 2 balsis
  • 1387 skatījumi

Kā un kas jadara, lai tiktu valdībā?

Politika un valdība » Valdība

Latvijā ir daudz gudru un mērķtiecīgu cilvēku, kas senjau ir sapratuši kā izvest valsti no krīzes, viņi labi zina ko un kā ir vaidzīgs darīt, tapāt ir skaidrs ka tie, kas šobrīd ir pie varas, valsti nevis glābj, bet grauj paceļot arvien jaunus nodokļus, kas savukart noved pie vel lielāka bezdarba. Tie ir skaidri fakti ko pierāda bezdarba % pieaugums... Tad nu rodas jautajums, ko vēlas uzdot ikviens, kam nav vienalga un, kas vēlas ko mainīt - kā gudrs mērķtiecīgs cilvēks var tikt valdībā?

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (4)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Andris Petersons

+2603

 
Vajag izveidot partiju ,vai pievienoties esošajai un kandidēt vēlēšanās.lai izveidotu jaunu vajag savākt līdzīgidomājošus (ja nemaldos 250 biedrus) un dibināt partiju apstiprinot biedrus pie notāra ,tad izveidot statūtus unpilnsapulcē ievēlēt priekšsēdētāju .tad var piedalīties vēlēšanās.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • -1

    balsis

Iveta

+5701

 
Un tad , kad būsi atradis sev līdzīgi domājošos, vajag kampaņveidā iet pie tautas.

pirms 14 gadiem  

Andris Petersons, pirms 14 gadiem :

tas pēc tam kā priekšvēlēšanu kampaņa

500

Labākā atbilde
  • -1

    balsis

vajadzīgi sabiedrotie

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • -4

    balsis

Arturs Adamāns

-670

 
Nozodz miljonu un ja vari vairāk vēl labāk...būsi valdībā..es garantēju...

pirms 14 gadiem  

Sandra Fallaschinski (Kvēpa), pirms 14 gadiem :

Patiesiibaa - taisniiba jau shajaa atbildee ir :( Nevajag negatiivi veerteet atbildi, kas paraada muusu valdiibas patieso seju, lai kaa mums taa nepatiktu.... Par kandideeshanu uz saeimu kaads kandidaats man pastaastiija savu reaalo dziives pieredzi - kandidaatiem sariikoja veeleeshanu laika tusinju kaadaa populaaraa viesniicaa, bija eedamais, dzeramais, muuzika, jautriiba.... Kandidaats skataas - cits kandidaats - jau ar veeleeshanu pieredzi, kravaa koferus mashiinaa un poshas maajaas.

Sandra Fallaschinski (Kvēpa), pirms 14 gadiem :

-Ko tad tu, jau maajaas, te tachu viss par velti, jautriiba tikai saakas......
-Redzi, kad tu buusi jau taa manaami iesilis, paraadiisies arii meitenes un citas lietas, tad tu pamodiisies kaut kad riit peecpusdienaa ar sajuutu, ka bija forshss pasaakums... Bet, kad tu gribeesi balsot peec sirdsapzinjas un nevis taa kaa valdiiba liek, tev paraadiis taaaaadus video no shii pasaakuma ar tavu piedaliishanos, ka tu tuuliit nobalsosi taa kaa vajag...

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.