Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Agris Bite

+4063

 
  • 4

    Atbildes

  • -5 balsis
  • 1984 skatījumi

Allāhs...

Politika un valdība » Imigrācija

Lai allahs jums ir žēlīgs musulmaņu sprāgoņas ja kāds no jUMS gadīsies man ceļā, jŪS neesat cilvēki bet divkājaini lopi kuri ir jaizkauj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pirms 13 gadiem

 

Atbildes (4)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

JanKa

+80131

 
Vienīgais ko tu ar šādiem izteikumiem panāc ir vienādības zīmes likšana starp sevi un viņiem - draudot viņus pārmācīt ar viņu līmeņa metodēm, tu nometies pie viņu siles.
Un ja visu nemusulmaņu izteikumi sakristu ar taviem, tad nav jābrīnās, ka vienīgais ko viņi vēlētos būtu mūs uzspert gaisā.
Dzīve mēdz būt netaisa, bet cilvēks no lopiem atšķir tas, ka viņi spēj strādāt, mīlēt, piedot. Asinsatriebība netaisnību dēļ, kā reiz, ir izplatīta tieši tevis nīstajās valstīs, kas vēl vairāk noliek tevi viņu - kā tu sauc lopa līmenī!

pirms 13 gadiem  

Agris Bite, pirms 13 gadiem :

Janka es centīšos īsi un konkrēti:Bībelē rakstīts -ja tev iesit pa vienu vaigu tad vajag pagriest otru----- tulkojums : ja pusi no tavas ģimenes divkājains lops uzlaida gaisā tad esi ētisks un adod otru pusi no savas ģimenes lai pirž gaisā jo Tev taču ir ĒTIKAS kodeks!!!!!!!!

JanKa, pirms 13 gadiem :

Un viņš uzlaida, jo amerikāņi/franči/latvieši/.. viņam onkuli nošāva... Skarbā pasaulē dzīvojam, izklausīšos naivs, bet ne atbildot ar vardarbību pret vardabību var to pārtaukt, lai gan tīri tehniski, tas ir 100% risinājums visi viens otru nogalināsim un vardabībai būs beigusies. Varu tikai mēģināt saprast tavu izmisumu un niknumu, bet vēlreiz atkārtošos ne ar "zobu pret zobu" var izeju rast. Tu nogalēsi viņu, viņa brālis man mīļu cilvēku, es viņa brāļi un līdz visi būs beigti...

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

-c-f-b-

+5293

 
Neatkarīgi no komentāriem, jautājums patiešām ir nopietns,un valdības kompetencē. Nešaubos, ka kuluāros tiek apspriests šis temats, lai nesanāktu Vācijas un Anglijas variants. Fakts - IQ zems, dzimstība liela, ar izrietošajām sekām. Un personīgi man nav ne mazākā prieka dzīvot LMR(Latvijas Musulmaņu Republikā), nevis LV.

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Arnis Freimanis

+1124

 
Diemžēl viņi tieši tāpat domā (un runā) par mums, kristiešiem.

pirms 13 gadiem  

-c-f-b-, pirms 13 gadiem :

jau nu pārāk mentalitātes atšķiras

Agris Bite, pirms 13 gadiem :

Kurš pēdējais ielika tikai mīnus desmit-- ja ir iekšās tad atraksti savas kordinātes jo ar tevi ir īpaša vārdu pārmaiņa. Bet šaubos vai tu tālāk par deputātu dirsu esi spējīgs kaut ko saskatīt.

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Rihards Kluss

+2567

 
Driikst zinaat iemeslu? Vnk intereses peec..

pirms 13 gadiem  

Agris Bite, pirms 13 gadiem :

Iemesls ir viņu analfabētiskā kultūrā kur vien idiņš ir pāris klases izgājis un pārejiem lopiem iestāsta da jeb ko piemēram :es tev uzkrāmēšu puskilo sprākstvielas un tev jaaizziet tur un tur un janospiež podziņa tad tu tiksi allaha žēlsirdībā un tavie lopu radi dzīvos cepuri kuldami.Kur tie šmurguļi parādās tur visur pēc viņu apciemojuma ir posts un iznīcība.

Agris Bite, pirms 13 gadiem :

Ev augstākās izglītības pornogrāfija-kapēc tikai mīnus desmit vai tad nevarēji uzspiest vismaz uz mīnus simts (ļurba)

Uldis Segliņš, pirms 13 gadiem :

Neaizstāvu musulmaņus, bet tavs jautājums tikai par tevi liecina, ka esi aprobežots indivīds ar stipri šauru redzesloku. Viņu kultūra nepavisam nav analfabētiska. Tas, ka tā nesakrīt ar tavu "kultūru" liecina tikai par tavu analfabētismu. Pie tam vispārināšana arī liecina par tavu stipri zemo inteliģences līmeni. Žēl, ka cilvēks, kas publiski pārstāv to pašu tautu, ko es, spēj radīt tik nožēlojamu priekšstatu par sevi.

    Frīdrihs Nīče, pirms 13 gadiem :

Uldi Segliņ, šis bija spēcīgākais teksts šī gadsimta laikā. Piekrītu par visiem ∞%.

Agris Bite, pirms 13 gadiem :

Man tiešām žēl ka mēs esam no vienas Mātes Latvijas pārstāVJI, JO KO tU TIKO UZRAKSTĪJI KĀ PIERĀDĪJUMU KA ESI PĀRĀK IZGLĪTOTS BET NEREDZI KAS NOTIEK REĀLAJĀ DZĪVĒ, MAN TIEŠĀM ŽĒL KA ESI LATVIETIS AR ĻOTI PLAŠU REDZES LOKU--KAUT GAN APŠAUBU....

Agris Bite, pirms 13 gadiem :

Un piebilde visam -Uldi pilnīgi pareizi Tu saki par kultūru un tautu kā tādu , viņi ir daudz atīstītāki par mums Latviešiem. BEt es jau runāju pa šiem izdzimteņiem kas vazājās pa visu pasauli un rada problēmas. Ja Tev mīļš un tuvs cilvēks (nevainīgs) aizietu bojā kautkāda ievazājušās lopa dēļ , šaubos vai Tu domātu un komentētu tā kā Tu komentēji.

Rihards Kluss, pirms 13 gadiem :

Tu domaa, ka es uzspiedu tev -10? Lol... maigi sakot kljuudiijies..
Reku tevis iepriecinaashanai video:
http://mango.delfi.lv/zinas/nejedzibas/redakcija/sudana-policists-publiski-noper-sievieti.m?id=35737479

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.