Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 1

    Atbilde

  • 0 balsis
  • 1793 skatījumi

kā organizēt pasākumu?

Politika un valdība » Likums

vēlējo uzzināt, vai ir vajadzīgi kkādu dokumentu kārtošana, ja vēlas uzrīkot publisku pasākumu (ballīti) privātīpašumā ar ieejas maksu utt., lai nebūtu problēmas ar policiju utt. it kā ir vieta, kur rīkot un vēlme, bet negribam problēmas. it kā lasot likumi.lv, ja rīko publisku pasākumu privātīpašumā, tad nav jāsaskaņo ar pašvaldību, bet varbūt arī kļūdos, bet vairāk uztrauc tas par to ieejas maksu. tātad, ja kādam ir pieredze un zināšnas par šo tēmu, tad lūdzu padalaties. :)

Pirms 13 gadiem

 

Atbildes (1)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Āris Seisums

+39681

 
Privātā īpašumā tāpat jāņem vērā apkārtējo, ja tādi ir, tiesības uz mieru. Tas nozīmē, ka jāsaskņo trokšņošana. Lai ņemtu legālu dalības maksu būs nepieciešama kāda uzņēmējdarbības forma. Skaidra nauda pasākumos ir jālaiž caur kases aparātu. Es saviem pasākumiem pērku arī civiltiesisko apdrošināšanu un algoju apsardzi. Vēl ir daudz visādas nianses, bet man pieredze ir ar publiskiem pasākumiem. Nevar aizmirst arī par AKKA/LAA vēlmi nopelnīt.

pirms 13 gadiem  

Uldis Segliņš, pirms 13 gadiem :

Pēdējais teikums diemžēl uzjautrinošs.

Āris Seisums, pirms 13 gadiem :

Diemžēl... Bet tā kā esmu saskāries, tad smiekli nenāk :) Pēc mēneša atkal jāiet šitam cauri :D

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.