Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Dace KuLmAnE♥

+439

 
  • 2

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1296 skatījumi

Kadi ir pagasta pienakumi, pret lauku celiem?

Politika un valdība » Likums

stasts ir sads,ir maja, kura ir starp laukiem.Pagasta maja pie sienas ir pielikta karte,kura ir uzradits cels,kas ved uz so maju,savukart pagasta atbild,ka celja uz so maju nav. Agrak bija viens cels,kas veda gar lauku,bet ka jau laukos,zemi apstrada un tas cels tika izbraukats ar smago tehniku un sabojats.Tur vairs nebija iespejams izbraukt. Vai pagastam nevajadzetu rupeties par to lai vinju pagasta iedzivotaji varetu normali iebraukt majas un izbraukt no majam?
kur varet atrast kadu likumu,kur kaut kas butu rakstits par to?

Pirms 12 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Jānis Kalvis

+15536

 
Attiecīgai personai,kura dzīvo tanī mājā un kura domā,ka šeit vajag būt ceļam ir jāpainteresējās Zemes dienestā,lai šie pasaka ir vai na konkrētais ceļš servitūdas ceļš?Ja ir,tad cik tālu un ja izrādīsies,kad ir,tad būs vien gan jāsalabo,gan jāplanē.Ja aizbildinās ar līdzekļu trūkumu,tad jāraksta iesniegums,bet parasti to vajag rakstīt vispirms pagastam,tad tālāk,jo ja pagasts atbild ka nav naudas,tad nav jēgas tam rakstīt.

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

agnis

+141

 
Ja ceļs kur atrodas mājas īpšniekas īpāšumā ,tad loģiski, kad pagasts to nelabos! Tas nav vinju intereses!
"Ja kāda īpašnieka zemes gabalu, kuru viņš ieguvis sakarā ar īpašuma tiesību atjaunošanu vai zemes privatizāciju, pievedceļš nesavieno ar valsts vai pašvaldības ceļu, šādam īpašniekam ir servitūta tiesības lietot braukšanai citos zemes gabalos esošos ceļus vai ierīkot tos no jauna"
Te ir likumi http://www.likumi.lv/doc.php?id=45472

pirms 12 gadiem  

Jānis Kalvis, pirms 12 gadiem :

(citējot-Ja ceļs kur atrodas mājas īpšniekas īpāšumā ,tad loģiski, kad pagasts to nelabos! Tas nav vinju intereses!)-Pilnīgi garām,uz mana īpašuma atrodas vismaz 3 km.garš ceļa posms,tad pēc tava teiktā es tur varu aizliegt braukt jebkuram transporta līdzeklim,tas nekas ka tur ir tas ceļa posms,jo redziet,tas ir uz mana īpašuma!:)Tālāk ok!

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.